جمعه 24 مرداد 1404

اجتماعی خبرگزاری میزان

اجتماعی خبرگزاری میزان

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: «خانواده»، «رسانه» و «نهاد‌های مردمی و حاکمیتی» اضلاع مهمی هستند که باید برای تحقق «ساحت زیستی و بدنی» از ظرفیت‌های موجود آن‌ها استفاده کنیم.

پلیس فتا گفت: آگهی سایت‌های درج آگهی پرداخت بیعانه همچنان قربانی می‌گیرد و مردم نباید به سادگی از کنار این آگهی‌های به ظاهر جذاب عبور کنند.

معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی کشور گفت: از نظر ما دو بازیکن مشمول استقلال تهران غایب هستند.

رئیس پلیس فتا تهران از شکایت هنرمند مطرح کشور به دلیل فروش غیر قانونی آثارش در فضای مجازی توسط اشخاص ناشناس خبر داد.

ستوان دوم «احسان پای خسته» افسر یگان ویژه استان خراسان رضوی در پی درگیری با اشرار موتورسوار به ضرب چاقو به درجه شهادت نایل شد.

دفترچه راهنمای ثبت‌نام چهل و نهمین دوره آزمون دستیاری پزشکی از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی اصلاح شد.

سازمان نظام وظیفه عمومی طی اطلاعیه‌ای خطاب به بازیکنان مشمول استقلال اعلام کرد که هر چه زودتر خود را به یگان خدمتی معرفی کنند.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص آلودگی هوای پایتخت روی عدد 52 یعنی در بازه قابل قبول قرار دارد.

یک کارشناس سازمان هواشناسی به بررسی آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور پرداخت.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: سر فصل‌های دوره تحصیلات تکمیلی در حال حاضر در این دانشگاه وجود دارد و لازم نیست شروع به نگارش آن کنیم، اکنون برای 20 رشته در دوره کارشناسی ارشد این سر فصل‌ها وجود دارد و برای دوره دکتری نیز باید اقدام کنیم.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: ما باید از تجربیات دیگران استفاده کنیم. ما قرار نیست همه چیز را از اول شروع کنیم. در دوره‌های گذشته کار‌هایی انجام شده، تحقیقاتی صورت گرفته، مسوولان آن دوره‌ها به نقاطی از دنیا سفر کرده اند که مجموع این اقدامات منجر به شکل گیری شماری از طرح‌ها شده که در شورای شهر به تصویب رسیده است.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا به بیان توضیحاتی در خصوص جهش جدیدی که در سویه امیکرون رخ داده است، پرداخت.

جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران جهت کمک رسانی به غیرنظامیان جنگ در اوکراین در راستای اهداف و مقاصد بشردوستانه هلال احمر و کمک به قربانیان مخاصمه مسلحانه اعلام آمادگی کرد.

فرمانده انتظامی استان فارس از دستگیری قاچاقچی موادمخدری که قصد ترانزیت حشیش از استان‌های غربی به شیراز را داشت، خبر داد.

مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت محور سازمان غذا و دارو گفت: فصل خانه تکانی است و در خانه تکانی معمولا چیز‌های اضافه از جمله دارو‌های اضافه دور ریخته می‌شوند. لذا، امیدواریم بتوانیم با کمک همکارانمان، باکس‌هایی را تهیه کرده و در داروخانه‌ها قرار دهیم تا این دارو‌ها و مواد جانبی دارو‌ها که قابل مصرف نیستند، در آن‌ها ریخته شوند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه به موضوع جوانی جمعیت به عنوان یک تکلیف شرعی نگاه می‌کنیم، گفت: در پروژه‌های مختلف دشمن نتوانست هیچ صدمه‌ای به ما وارد کند بلکه ما را محکم‌تر کرد تنها موضوعی که متاسفانه دشمن به دست خود ما، آن را اجرایی کرد، کنترل جمعیت بود.