سه‌شنبه 6 آذر 1403

نادیده گرفتن نظرات جامعه کارگری در برنامه هفتم / بندهایی از لایحه منافع کارگران را خدشه‌دار می‌کند

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
نادیده گرفتن نظرات جامعه کارگری در برنامه هفتم / بندهایی از لایحه منافع کارگران را خدشه‌دار می‌کند

تسنیم نوشت: رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران در نامه ای به وزیر کار خواستار حضور نمایندگان کارگران در جلسات بررسی بندهای برنامه هفتم توسعه در کمیسیون تلفیق شد.

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران با انتقاد از اینکه درجریان بررسی برنامه هفتم توسعه از نظرات نمایندگان کارگران استفاده نشده است گفت: برخی از مواد لایحه برنامه هفتم توسعه نیازمند اصلاح است چرا که منافع جامعه کارگری را خدشه‌دار می‌کند.

وی افزود: در نامه‌ای به وزیر کار، ضمن اشاره به برخی از مشکلات میلیون‌ها کارگر رسمی و غیر رسمی کشور شاغل در صنایع، حرف و خدمات گوناگون خواستار حضور در جلسات کارشناسی و بررسی مواردی که در برنامه هفتم به کارگران مربوط است، شده ایم.

به گزارش تسنیم؛ متن کامل نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر صولت مرتضوی

وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی

سلام علیکم

احتراما به استحضار میرساند نظر به اینکه در روند تصویب برنامه هفتم توسعه، کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی دهها جلسه پیرامون موضوعات و ایرادات مطروحه برگزار نموده است و با توجه به اینکه این کمیسیون جهت غنای اطلاعات مربوطه و کیفی تر نمودن خروجی بررسی ها، از مسئولین ذیربط دعوت کرده است و طبق اذعان نمایندگان و مسئولین کمیسیون موصوف، دعوت از مسئولین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین سازمان تامین اجتماعی انجام شده است.

ولی متاسفانه حضور مسئولین مربوطه در راستای دفاع از موضوعات و ایرادات وارده به برنامه هفتم توسعه، در حوزه ی روابط کار و تامین اجتماعی، آن چیزی نیست که به صلاح کشور و کارگران و بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی باشد به طور مثال بحث استاد شاگردی، واریز حق بیمه ها در صندوق دولت و مواردی از این دست که همچنان در مصوبات نهایی کمیسیون تلفیق وجود دارد.

مع الوصف به عنوان یکی از شرکای اجتماعی تان، خواهشمند است، دستور فرمایید نسبت به ارائه گزارشات مربوط به حضور و شرح دفاعیات جنابعالی یا نمایندگان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و همچنین سازمان تامین اجتاعی در کمیسیون تلفیق، به جامعه کارگری اقدام گردد تا در فضایی شفاف موضع وزارت تعاون کار رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی نسبت به مطالبات تشکل‌های کارگری که قریب شش ماه در همه جلسات و گزارش‌های رسانه ای اعتراض خود را به برخی از مواد اعلام کرده اند مشخص گردد.

باشد که حصول بهترین نتیجه در ایجاد تغییرات در برنامه پیشنهادی توسعه هفتم در راستای تصویب برنامه ای باشد که مصالح ضعیفترین قشر جامعه یعنی کارگران و بازنشستگان را سرلوحه خود قرار می دهد.

پیشاپیش از بذل و توجه حضرتعالی در محاسبه اقشار آسیب پذیر کارگری سپاسگزارم. 220223

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1818074
نادیده گرفتن نظرات جامعه کارگری در برنامه هفتم / بندهایی از لایحه منافع کارگران را خدشه‌دار می‌کند 2