ناسا
ناسا
ناسا تصویر زیبایی را از "سحابی شبح" منتشر کرده که توسط تلسکوپ هابل ثبت شده است.
ماموریت اکسپدیشن 64 که 64 امین اعزام طولانی مدت به ایستگاه فضایی بینالمللی است امروز 14 اکتبر سال 2020 با جدا شدن و عزیمت موشک سایوز MS-16 انجام شد. این ماموریت شامل سه سرنشین بود که امروز ساعت 1:45 بامداد به وقت منطقه زمانی شرقی و 9:15 به وقت تهران سوار بر موشک سایوز MS-17 به سوی فضا پرتاب شد.
تهران - ایرنا - چند هفته مانده به بیستمین سالگرد حضور مداوم انسان در فضا، دو فضانورد روس به همراه یک فضانورد ناسا امروز - چهارشنبه - به ایستگاه بینالمللی فضایی عزیمت میکنند.
تلسکوپ فضایی "جیمز وب" با وجود تأخیرهای متعدد، بحران های مالی و چالش های فنی، سرانجام با گذراندن آزمون های نهایی برای پرتاب در ماه اکتبر آماده می شود.
ایستگاه فضایی بین المللی در حساب کاربری خود در اینستاگرام با انتشار چند تصویر از یک پرتاب جدید خبر داد.
دانشمندان اخیرا توانستند لحظهای را ضبط کنند که در آن یک ستاره در جریانهای نازکی از گاز خرد و توسط سیاه چالهای کلان جرم بلعیده میشود.
تهران - ایرنا - چندی قبل با استفاده از تلسکوپی در هاوایی شیئی مرموز و ناشناخته با این تصور که یک جرم فضایی در حال نزدیک شدن به زمین است، مشاهده شد. مطالعات نشان داد این شی راکتی قدیمی از یک ماموریت ناموفق فرود روی ماه بوده است.
مقامات ناسا و دیگر آژانسهای فضایی در مورد پرتاب ماهواره جدیدی به نام "سنتینل -6 مایکل فرایلیچ"(Sentinel-6 Michael Freilich) طی یک جلسه رسانهای در روز جمعه (16 اکتبر) ساعت 10 صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (17:30 به وقت تهران) صحبت خواهند کرد.
ماموریت سرنشین دار "کرو -1" که برنامه ریزی شده بود اواخر ماه جاری میلادی و در تاریخ 31 اکتبر و سوار بر موشک "فالکون 9" شرکت "اسپیس ایکس" پرتاب شود به تعویق افتاد و اکنون پرتاب این ماموریت به ماه نوامبر موکول شده است.
تهران - ایرنا - محققان ادعا میکنند که سیارک «بنو»، در نزدیکی زمین، ممکن است حاوی اجزای سازنده حیات باشد که زمانی بخشی از یک جهان بسیار بزرگتر و پوشیده از آب بودهاند.
برای اولین بار طی چند دهه گذشته که پرتاب موشکهای فضایی به امری رایج تبدیل شده است، یک عکاس خوش ذوق به لطف آمیزهای از شانس، زمانبندی عالی و مهارت، عکسهایی کاملا واضح و باشکوه از پرواز یک موشک که در حال گذر از مقابل ماه کامل است، شکار کرده است.
ناسا اخیرا در حساب کاربری خود در اینستاگرام ویدیویی کوتاه از لحظه انفجار یک ستاره منتشر کرده است.
مطالعات اخیر محققان نشان میدهد که سیارک "بنو" ممکن است دارای عناصر سازنده حیات باشد و زمانی روی سطح سنگی آن آب جاری بوده است.
تیمی تحقیقاتی به سرپرستی ستارهشناسان دانشگاه اورگان، با استفاده از فواصل شناختهشدهی 50 کهکشان با زمین، توانستهاند محاسبات مربوط به ثابت هابل را بازنویسی کنند. آنها نشان دادهاند که سن جهان 12.6 میلیارد سال بیشتر نیست. این تخمین بیش از یک میلیارد سال کمتر از آخرین تخمینهاست.