ناسا
ناسا
در راهپیمایی فضایی بعدی ناسا، یاسمین مقبلی و اوهارا در ساعت 8:05 صبح روز 30 اکتبر، لباسهای فضایی خود را روی باتری میگذارند که به معنای آغاز اولین سفر مشترک آنهاست. این دو نفر حدود شش و نیم ساعت را صرف برداشتن تجهیزات الکترونیکی در خارج از ایستگاه خواهند کرد.
شاید این سؤال در ذهنتان به وجود آمده باشد که چرا فضا با وجود ستارهها تاریک است. به این سؤال، به اصطلاح «پارادوکس اولبرس» میگویند. شاید این سؤال در ذهنتان به وجود آمده باشد که چرا فضا با وجود ستارهها تاریک است. به این سؤال، به اصطلاح «پارادوکس اولبرس» میگویند. به گزارش عرشه آنلاین، ستارهشناسان تخمین میزنند که حدود 200 میلیارد تریلیون ستاره در جهان وجود دارد و بسیاری از این ستارگان...
خراسان نوشت: واقعیت آن است که سفر کردن به عمیقترین نقطه شناختهشده کرهزمین که در زیر اقیانوس آرام قرار دارد، بسیار خطرناک است. به همین دلیل است که تاکنون فقط 3 نفر جرئت آن را پیدا کردند تا سرکی به آنجا بکشند.
زیست فضا در کشورمان سابقهای 14 ساله دارد؛ در تاریح 3 فوریه سال 2010 میلادی، سازمان فضایی ایران کاوشگر3 را به همراه چند جانور شامل یک موش صحرایی، دو لاکپشت و 12 کرم و چند نمونه از سلولهای انسانی به فضای زیرمداری پرتاب کرد.
آیا موجودات بیگانه زمانی روی سطح مریخ راهمیرفتند و ردپای فسیل شدهای را در صخرهها باقی میگذاشتند؟
به گفته بیانیه ناسا پیادهروی فضایی جدید که یاسمین مقبلی و اوهارا با تمرکز بر وظایف تعمیر و نگهداری انجام خواهند داد، شامل بیرون آوردن یک جعبه الکترونیکی معیوب از یک آنتن ارتباطی و جایگزین کردن یک مجموعه یاتاقان است که از پنل خورشیدی ایستگاه پشتیبانی میکنند. یاتاقانها برای ردیابی خورشید هنگام گردش ایستگاه به دور زمین مورد نیاز هستند.
سفر یاسمین مقبلی و اوهارا که برای 20 اکتبر برنامهریزی شده بود، 10 روز به تعویق افتاد زیرا نشت مایع خنککننده آمونیاک در رادیاتور پشتیبان ماژول علمی «نائوکا»(Nauka) روسیه شناسایی شد. مدیران ناسا روز 11 اکتبر تصمیم گرفتند دو پیادهروی فضایی آینده ایالات متحده را به عنوان یک اقدام احتیاطی به تعویق بیندازند. روسیه نیز در 25 اکتبر یک پیادهروی فضایی را برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آنچه...
دانشمندان ناسا فکر میکنند این سیارک ممکن است بقایای به جا مانده از هسته جرمی مثل یک سیاره باشد که لایههای بیرونی آن به مرور زمان کنده شده است.
برخی از بزرگترین سیارکهای منظومه شمسی چندین کیلومتر عرض دارند. اما بزرگترین آنها، سرس با قطری نزدیک به هزار کیلومتر است. گاهی بهدلیل برهمکنش با گرانش مشتری، این اجرام از مدار خود پرتاب میشوند و به سوی زمین میآیند. یک سیارک با قطری به اندازه یک ساختمان 8طبقه با فاصلهای نصف فاصله ماه تا زمین، از کنار سیاره ما عبور کرد. ، بر اساس دادههای مرکز مطالعات اجرام نزدیک به زمین ناسا (CNEOS)،...
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ادارهکل ملی هوانوردی و فضا (ناسا) در آمریکا اعلام کرد که نمونههایی که از "سیارک بنو" به زمین منتقل شده حاوی آب و کربن است. کشف آب و کربن بر روی این سیارک میتواند به دانشمندان در درک بهتر از منشأ حیات بر روی کره زمین کمک کند. برخی از دانشمندان بر این باور هستند که سیارکها با انتقال برخی مواد حیاتی به کره زمین زمینهساز پیدایش حیات شدند. ماموریت...
ادارهکل ملی هوانوردی و فضا (ناسا) اعلام کرد که نمونههایی که از "سیارک بنو" به زمین منتقل شده حاوی آب و کربن است.
سایت آمریکایی spaceکه به طور تخصصی به پوشش اخبار فضایی در سراسر جهان و بهویژه ناسا میپردازد، در گزارش به بررسی همکاری ایران و روسیه در ساخت منظومه شهید سلیمانی پرداخته است.
اقتصادنیوز: مریخ در اوج زمستان خود به یک چشم انداز زمستانی فریبنده تبدیل میشود. در نزدیکی قطبهای آن، دما میتواند به طور چشمگیری کاهش یابد که منجر به تشکیل برف و یخ میشود و دما تا منفی 123 درجه سانتیگراد نیز کاهش می یابد.