ناسا
ناسا
در حدود پنج میلیارد سال آینده، خورشید به پایان عمر سوخت هستهای خود میرسد و دیگر نمیتواند خود را در برابر گرانش خودش حفظ کند، اما آیا در آن زمان تبدیل به یک سیاهچاله خواهد شد؟
بالگرد نبوغ (Ingenuity) ناسا در پنجاه و هفتمین پرواز خود در جو سیاره مریخ، موفق شد از 100 دقیقه پرواز عبور کند.
بالگرد نبوغ ناسا؛ این ابزار 1.8 کیلوگرمی در این عملیات با سرعت 23.3 کیلومتر برساعت و در ارتفاع 16 متری سطح سیاره پرواز کرد. طبق اطلاعات موجود رکورد پیشین آن پرواز با سرعت 21.6 کیلومتر برساعت و در ارتفاع 14 متری سطح مریخ بوده است.
در حدود پنج میلیارد سال آینده، خورشید به پایان عمر سوخت هستهای خود میرسد و دیگر نمیتواند خود را در برابر گرانش خودش حفظ کند.
خاویر کالمت (Xavier Calmet)، کارشناس سیاهچاله و استاد فیزیک در دانشگاه ساسکس در بریتانیا، از طریق ایمیلی به لایو ساینس گفته است: خیلی ساده است. خورشید آنقدر سنگین نیست که به سیاهچاله تبدیل شود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از تاس، ژاپن اولین کاوشگر هوشمند خود برای تحقیق در سطح ماه را به فضا پرتاب کرد. موشک H2A حامل اولین کاوشگر ژاپنی هوشمند ماه برای بررسی ماه (SLIM) روز پنجشنبه از مرکز فضایی تانگاشیما در جنوب غربی ژاپن پرتاب شد. این پرتاب توسط آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن (JAXA) به صورت زنده نمایش داده شد. پرتاب این کاوشگر فضایی چندین بار به دلیل شرایط نامساعد...
این کاوشگر که به آن لقب «تکتیرانداز ماه» نیز داده شده، قرار است ظرف چهار تا شش ماه آینده، با استفاده از یک فناوری نوین از فاصله 100 متری با دقت بسیار بالا بر سطح ماه بنشیند.
ایسنا نوشت: در حدود پنج میلیارد سال آینده، خورشید به پایان عمر سوخت هستهای خود میرسد و دیگر نمیتواند خود را در برابر گرانش خودش حفظ کند، اما آیا در آن زمان تبدیل به یک سیاهچاله خواهد شد؟
سازمان فضایی استرالیا تصمیم دارد در سال 2026، ماهنورد خود را در مأموریت آرتمیس3 ناسا به فضا پرتاب کند.
ایسنا نوشت: ناسا عکسی را از محل فرود کاوشگر «چاندرایان -3» منتشر کرده که توسط «مدارگرد شناسایی ماه» گرفته شده است.
ناسا عکسی را از محل فرود کاوشگر هندی «چاندرایان -3» منتشر کرده که توسط «مدارگرد شناسایی ماه» گرفته شده است.
قطب جنوبی ماه، توجه شدید آژانسهای فضایی را به خود جلب کرده و حتی ناسا قصد دارد تا فضانوردانی را در ماموریت آرتمیس 3 در قطب جنوب ماه فرود بیاورد. هندی ها رسیدن به قطب جنوب ماه را جشن گرفتند اما سازمان فضایی روسیه پوتین در این عملیات شکست خورد اما چرا همه به قطب جنوبی ماه علاقمند شدهاند؟
این سیارک که 2021 JA5 نامگذاری شده، چهارشنبه 15 شهریور از کنار سیاره زمین عبور میکند.
چهار فضانورد مأموریت "کرو -6" ناسا که حدود شش ماه پیش به ایستگاه فضایی بینالمللی رفته بودند، به زمین بازگشتند.
طبق اطلاعات ثبت شده در ردیاب سیارک ناسا، سیارکی به اندازه «81 بولداگ» قرار است دو روز دیگر از کنار زمین عبور کند. این سیارک که 2021 JA5 نامگذاری شده، چهارشنبه 15 شهریور از کنار سیاره زمین عبور میکند. در حال حاضر دانشمندان در تلاش برای توسعه روشهای مقابله با برخورد سیارکها به زمین هستند. تاکنون نیز اقداماتی مانند روش انحراف جنبشی، توسط ماموریت تغییر جهت سیارک، با موفقیت توانسته است...
تهران - ایرنا - یکی از دانشمندان سازمان فضایی «ناسا» فاش کرد این سازمان در یک جلسه فوقسری این مساله را بررسی کرده که در صورت پیداشدن حیات روی یک سیاره دیگر توسط تلسکوپ «جیمز وب» چه باید بکند.