ناسا
ناسا
معنیپنداری یک پدیده روانشناختی است و در دنیای نجوم مریخ ستاره این ماجرا است و از چهره انسان تا کتاب و حتی گل را بر سطح مریخ دیدهاند اما حقیقت ماجرا چیست؟
مریخنورد استقامت تصاویر گردباد 2کیلومتری در حال چرخش روی مریخ را شکار کرد.
ناسا و شرکتهای حوزه فناوری ساختوساز، برنامههای زیادی دارند تا امکان ساختن زیستگاههای قمری را فراهم کنند، اما این فقط گام نخست به شمار میرود. برنامه بزرگتر آینده، فراهم کردن امکان زندگی روی مریخ است. ماه مانند یک آهنربا است و ما را جذب میکند. نیم قرن پیش، فضانوردان «آپولو 17»(Apollo 17) سه روز را روی این گوی حفرهای سپری کردند که کشش گرانشی آن نه تنها اقیانوسها، بلکه تصورات...
در نزدیکی دهانه مریخی جیزرو، جایی که مریخنورد استقامت ناسا فرود آمده و مشغول فعالیت است، تنوره دیو (نوعی گردباد) گرد و خاکی تماشایی به پا کرده است.
اقتصادنیوز: سخنگوی انجمن صنایع لبنی کشور از توزیع شیر برای تمام دانشآموزان دبستانهای دولتی خبر داد.
گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو - نرجس رخشانی؛ بعد از اعلام نتایج کنکور تب و تاب رشتههای مصاحبه دار زیاد میشود. فرهنگیان هم از این شور و حال بی نصیب نیست. اما این سالها اوضاع برای فرهنگیان فرق میکند. وزارت آموزش و پرورش که این روزها درگیر بحران کمبود معلم است، این مصاحبه برایش اهمیت و ارزش ویژهای دارد. از یک طرف میخواهد کمبود نیروهایش را جبران کند و از طرفی دیگر باید به فکر کیفیت...
اقتصادنیوز: ظاهراً بیابان مکان مناسبی برای دیدن خورشیدگرفتگی حلقه آتش است.
اقتصادنیوز: مریخنورد استقامت در تصاویری که روز 8شهریور 1402 از مریخ فرستاد، طوفانی بزرگ از گرد و غبار بر روی سیاره سرخ را نشان داد.
تا کشف حیات فرازمینی چقدر فاصله داریم؟ تا کشف حیات فرازمینی چقدر فاصله داریم؟: بشر به کمک ابزارهای علمی پیشرفته، اکنون بیش از هر زمان دیگری به یافتن نشانهای از حیات در سایر نقاط جهان هستی نزدیک شده است. این مسئله که «آیا حیات به غیر از زمین در نقاط دیگر کیهان وجود دارد؟»، دیگر سوال دانشمندان نیست و اکنون این سوال در ذهن آنها وجود دارد: «تا کشف حیات فرازمینی چقدر فاصله داریم؟»
افزایش بارشهای پاییزه و زمستانه به شرطی که تأمین حقابه تالاب و همچنین ورود سیلابهای فصلی سالانه به آن به درستی انجام شود، نویدبخش پرآب شدن دوباره تالاب هامون خواهد بود.
ناسا تأکید دارد، بیش از دو دهه سطح پایین آب در تالاب هامون میگذرد که این اتفاق منجر به افزایش قابل توجه توفانهای گرد و غبار شده است. این امر به ویژه در طول تابستان به شکل بادهای مرسوم به بادهای 120 روزه، دیده میشود.
تصاویر ماهوارهای جدید ناسا ضمن نشان دادن مسیر عبور توفانهای 120 روزه سیستان، خشکی تالاب هامون را منشأ این توفان معرفی کرده است.
ماهواره نور 3 در روزهای گذشته توسط سپاه به فضا پرتاب شده و در مدار قرار گرفته است.
چهارمین و آخرین ابرماه سال 2023 این هفته در آسمان شب قابل مشاهده خواهد بود. پدیده ابرماه زمانی رخ میدهد که ماهِ کامل به نزدیکترین فاصله مداری خود به زمین میرسد و بزرگتر و درخشانتر از حد معمول خواهد بود. به گفته ناسا پنجشنبه شب، آخرین ابرماه سال میلادی 2023 رخ میدهد./ ایسنا