چهارشنبه 26 دی 1403

ناظریان: آدم بیکاری نیستم که فقط بخواهم یک جا باشم

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
ناظریان: آدم بیکاری نیستم که فقط بخواهم یک جا باشم

سرپرست کمیته فنی فدراسیون کاراته گفت، آدم بیکاری نیست که فقط به صرف حضور مسئولیت این کمیته را پذیرفته باشد.

- اخبار ورزشی -

حبیب‌الله ناظریان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره انتخابش به‌عنوان سرپرست کمیته فنی فدراسیون کاراته اظهار داشت: بعد از پایان دوران ریاست در فدراسیون، بیشتر کارهای فنی انجام دادم و همه انرژی خود را روی مسائل فنی گذاشتم. سال 2012 نیز یک دوره مدیر تیم‌های ملی کاراته شدم که خدا را شکر بچه‌ها عملکرد خوبی در قهرمانی جهان شدند و بعد از آن نیز با زحمات دیگر مربیان افتخارات زیادی را برای کاراته کشور کسب کردند.

وی تصریح کرد: با حضور صوفی در فدراسیون کاراته، ایشان تماس گرفت و احساس کردم که قصد دارد برای کاراته کارهایی را انجام بدهد. یکی، دو جلسه داشتیم و در نهایت از من خواستند در جلسه با حضور وزیر ورزش و جوانان حضور داشته باشم و گزارشی از تجربیات خود از بازی‌های آسیایی ارائه کنم. بعد از پایان این جلسه پیشنهاد همکاری دادند و پس از بررسی به این نتیجه رسیدم که می‌توانیم کارهایی را انجام بدهیم. برای قبول مسئولیت نیز از استاد آقامیر که از چهره‌های برجسته و فرهیخته کاراته و جامعه هنری هستند اجازه گرفتم.

پاداش نایب قهرمانی جهان ملی‌پوشان کاراته پرداخت شد

سرپرست کمیته فنی فدراسیون کاراته راجع به اهداف این کمیته و معرفی اعضای آن گفت: سرپرست فدراسیون کاراته این اختیار را داد که هرگونه صلاح می‌دانم تصمیم بگیرم و نفرات را انتخاب کنم. در حال تحقیق، مشورت، پرس و جو و بررسی کارهایی که انجام شده است، هستم و قطعاً باید ابتدا مشخص کنیم چه قصدی داریم. کمیته فنی جعبه ابزاری است که اسمش مشخص است و هر جایی که با فن سر و کار دارد؛ این کمیته و اعضای آن می‌توانند برای ارتقای مسائل فنی، سازمان‌دهی و سامان‌بخشی کمک کنند. در کاراته نیز تیم‌های ملی، سبک‌ها و استان‌ها هستند که کمیته فنی می‌تواند کمک کند. سعی خواهم کرد در هفته‌های آینده اعضا را معرفی کنم، البته نمی‌خواهم با عجله تصمیم بگیرم.

ناظریان در مورد اینکه در ورزش ایران بارها تجربه شده است که کمیته فنی نقش پررنگی در بسیاری از فدراسیون‌ها ندارد و بیشتر محلی برای دور هم جمع شدن پیشکسوتان و بزرگان رشته‌هاست، تأکید کرد: اصولاً آدم بیکاری نیستم که بخواهم فقط یک جایی باشم و این را صوفی می‌داند. ایشان هم دنبال تغییر، تحول و پیشرفت است و می‌خواهند این کمیته نقش داشته باشد. همانطور که گفتم صوفی این اختیار را داد تا آن تصمیماتی که به صلاح کاراته است، بگیرم.

وی ادامه داد: نکته‌ای که شما گفتید هم درست است و یک دید وجود دارد که یکسری آدم که بیکار هستند در کمیته فنی جمع و با یکدیگر گپ می‌زنند. یک دید دیگر نیز این است که کمیته فنی می‌تواند خیلی اثرگذار باشد و باید این اثر را افرادی که داخل کمیته هستند انجام بدهند و در رأس نیز ریاست فدراسیون این تصمیمات را اجرایی کند. این کمیته هم می‌تواند اثرات مشورتی، تصمیم‌ساز و هدف‌زا داشته باشد و فکر می‌کنم کار برای انجام بسیار است.

رئیس پیشین فدراسیون کاراته درباره یکی از بزرگترین معضلات کاراته که نبود زیرساخت و فضای اختصاصی برای این رشته است و اینکه کمیته فنی در این مورد نیز پیگیری‌هایی خواهد داشت، خاطر نشان کرد: بالاخره در این کمیته در این خصوص صحبت خواهیم کرد و افرادی را می‌شناسیم و دوستان نیز در وزارت ورزش محبت دارند. صوفی در جلسه ستاد بازی‌های آسیایی به این مهم اشاره و حتی عنوان کرد اگر مکانی را وزارت ورزش در اختیار کاراته قرار بدهد، اسپانسر را برای ساخت و ساز پیدا خواهد کرد. استنباطم از صحبت‌های آقای وزیر این بود که کمک مدنظر فدراسیون کاراته انجام شود.

ناظریان راجع به تأثیر نایب قهرمانی کاراته ایران در مسابقات جام جهانی در بازگشت به روزهای خوب و موفقیت در بازی‌های آسیایی اظهار داشت: در روزهایی اخیر دیدید که بچه‌ها در کاراته وان گرجستان خیلی عالی بودند که تقریباً بی‌سابقه بود. درست است که تعداد زیادی شرکت‌کننده داشتیم و این یک حقیقت است، اما نتایج خوبی در کاتا و کومیته گرفتیم. این نتایج نشان داد که می‌توانیم باز هم نتایج گذشته را بگیریم. روی هر چیزی توجه شود و نقاط قوت را تقویت کنیم، جواب خواهد داد، اما موفقیت در کاتا ناگهان اتفاق نمی‌افتد و یک پروسه است.

وی در پایان یادآور شد: موضوع این است که ما پتانسیل و سرمایه انسانی را که اصل مطلب برای موفقیت است، داریم. خیلی از کشورهای همسایه به اندازه یک استان ما کاراته‌کا ندارند، اما سرمایه‌گذاری کردند. یک زمانی از هشت فرصت کسب مدال در آسیا، ما با یک مدال طلا پس از ژاپن که هفت مدال طلا کسب می‌کرد، نایب قهرمان می‌شدیم، اما در حال حاضر این داستان عوض شده است. در گذشته ما رقبایی به اسم اردن، عربستان، ازبکستان، قزاقستان و کویت نداشتیم و حالا این کشورها سرمایه‌گذاری کرده‌اند. ما این سرمایه را داریم و همه باید دست به دست هم برای رشد کاراته ایران بدهیم و برنامه دقیقی داشته باشیم تا در ناگویا موفق شویم.