نبض بازار شب عید در واپسین ساعات سال تند میزند / وفور کالا و نحوه درست توزیع کالاهای اساسی
این روزها کالاهای اساسی در بازار به وفور یافت می شود، مردم این روزها دغدغهای برای تهیه این اقلام ندارند و با گشتی در بازار هر آنچه که نیاز روزهای نوروز باشد، به راحتی یافت میشود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر افلاک، هر ساله در اسفندماه خرید اقلام شب عید و کالاهای اساسی افزایش می یابد و مردم خود را برای ایام نوروز و پذیرایی از مهمانان این ایام آماده می کنند، رونق دستفروشی در کنار خیابان، حراج کالاها در واپسین روزهای سال، ماهی های پرجنب و جوش در تنگ های بلور و همهمه بازار، رسیدن سال جدید را مژده می دهند.
خریدهای نوروز و شلوغی بازار، بخشی از هیجان رسیدن فصل بهار است که همه در تدارک سال جدید هستند و این روزها نبض بازار بسیار تند می زند و هر چه به ساعتهای پایانی سال نزدیک می شویم، شلوغی بازار بیشتر می شود.
شلوغی بازار نشان می دهد که همه به استقبال بهار می روند، طی دو سال گذشته با شیوع بیماری کرونا، استقبال از بهار رنگ و بویی نداشت و بی تدبیری دولت قبلی، مشکلات زیادی را برای توزیع کالاها در این ایام ایجاد کرد.
این روزها کالاهای اساسی در بازار به وفور یافت می شود، از روغن و شکر و برنج گرفته تا گوشت و مرغ و میوه، مردم هم این روزها دغدغه ای برای تهیه این اقلام ندارند و با گشتی در بازار هر آنچه که نیاز روزهای نوروز باشد، به راحتی یافت می شود.
توزیع گوشت مرغ سه برابر شد
سیروس ابراهیمی معاون امور اقتصادی استانداری لرستان در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: از چند ماه قبل رصد بازار و برنامه ریزی برای شب عید آغاز شد که چندین جلسه ستاد تنظیم بازار برای تهیه و توزیع اقلام اساسی برگزار گردید.
وی افزود: امسال به دلیل برداشته شدن موانع و محدودیت های کرونایی، خریدهای نوروزی در بخش های مختلف بازار افزایش یافته که علاوه بر برقراری مسافرتها، هتل ها و رستورانها هم وارد چرخه شده و فعالیت خود را افزایش داده اند.
معاون اقتصادی استانداری لرستان تصریح کرد: در همین راستا با توجه به افزایش تقاضا برای گوشت مرغ، حدود 400 تن تولید شد در حالی که در روزهای عادی نیاز روزانه بازار استان 150 تن است ولی میزان تولید افزایش یافته تا کمبودی در این راستا وجود نداشته باشد.
ابراهیمی عنوان کرد: علاوه بر تهیه و توزیع مرغ گرم، مرغ منجمد هم به اندازه کافی ذخیره سازی شده تا در صورت نیاز وارد بازار شود.
وی بیان کرد: همچنین توزیع برنج تایلندی و پاکستانی در دستور کار است که به اندازه نیاز بازار وارد شده و مشکلی در تامین کالاهای اساسی در بازار وجود ندارد.
معاون اقتصادی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: امسال 600 تن میوه شب برای استان در نظر گرفته شده که هم اکنون با نرخ دولتی در بازار عرضه می شود.
توزیع 4600 تن کالای اساسی در لرستان
حجت بیرانوند رئیس اداره غله لرستان در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهارداشت: در راستای تنظیم بازار کالاهای اساسی ایام پایانی سال تاکنون مقدار چهار هزار و 600 تن برنج و شکر در سطح استان با نرخ مصوب توزیع شده است که شامل هزار و 840 تن شکر و دو هزار و 760 تن برنج وارداتی بوده است.
وی افزود: توزیع این اقلام تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد و ذخیره سازی به اندازه کافی صورت گرفته که هم اکنون کمبودی در این راستا وجود ندارد.
رئیس اداره غله لرستان تصریح کرد: برنج هندی هر کیلوگرم برای مصرف کننده 18 هزار و 500 تومان، برنج تایلندی هرکیلوگرم 12 هزار و500 تومان و شکر هم نیز 13 هزار و 700 تومان عرضه می شود.
بیرانوند گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون هشت هزار و 700 تن برنج و هفت هزار تن شکر در استان توزیع شده و هیچگونه محدودیتی در بازار نداریم.
انتهای پیام /