نخستین رویداد ملی طراحی خودروی پرنده در دانشگاه امیرکبیر برگزار میشود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نخستین رویداد ملی طراحی خودروی پرنده در دو فاز در اسفندماه 1400 و شهریورماه 1401 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود. این مسابقه با هدف طراحی خودروی پرنده برای گسترش حوزه حمل ونقل پیشرفته برگزار خواهد شد. این رویداد در دو بخش همزمان برگزار میشود که بخش اول شامل مسابقه طراحی و ساخت مدل کوچک مقیاس در راستای ایجاد فضای رقابتی علمی در جامعه دانشگاهی...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نخستین رویداد ملی طراحی خودروی پرنده در دو فاز در اسفندماه 1400 و شهریورماه 1401 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود. این مسابقه با هدف طراحی خودروی پرنده برای گسترش حوزه حمل ونقل پیشرفته برگزار خواهد شد.
این رویداد در دو بخش همزمان برگزار میشود که بخش اول شامل مسابقه طراحی و ساخت مدل کوچک مقیاس در راستای ایجاد فضای رقابتی علمی در جامعه دانشگاهی و صنعتی کشور است و بخش دوم، مجموعهای از اقدامات ترویجی شامل اجرای برنامههای رسانهای و برگزاری نشستهای تخصصی پیرامون رفع موانع بهره برداری از صنعت هوانوردی عمومی و تاکسی هوایی در کشور است.
این دوره از مسابقات در دو فاز برگزار میشود که در فاز اول، طراحی مفهومی وسیله مورد نظر، توسط شرکت کنندگان انجام میشود. طراحی فرآیندهای مسابقاتی، حاصل 9 ماه مطالعه و مشورت با اساتید و صاحبنظران این حوزه توسط تیم برگزاری رویداد صورت گرفته است. شروع این فاز با تولید و انتشار تبلیغات در سطح کشور و برگزاری افتتاحیه همراه است.
پس از اتمام ثبت نام، آموزش و هدایت تیمهای شرکت کننده توسط اساتید در دستور کار قرار میگیرد. پس از دریافت پروپوزال و گزارشهای پیشرفت، گزارش و ارائه نهایی توسط تیم ها، اعضای هر تیم برای دفاع از طرح خود در جلسهای با حضور داوران، نمایندگان نهادهای ذی ربط و سرمایه گذاران حاضر میشوند. در نهایت پس از داوری طرح ها، تیمهای برتر مشخص شده و در مراسم اختتامیه، اهدای جوایز انجام شده و برنامه فاز دوم رویداد اعلام میشود.
فاز اول رویداد از بهمن 1400 تا شهریور 1401 برگزار خواهد شد و بازه ثبتنام آن 20 اسفندماه 1400 به پایان میرسد.
در فاز دوم به طرحها و ایده دنهای برگزیده در فاز اول کمک و تسهیلات لازم برای ساخت نمونه کوچک مقیاس داده میشود. در این مرحله شرکتهای صنعتی نیز جزء جامعه هدف مسابقه قرار میگیرند و میتوانند با حمایت از یک طرح و یا طراحی و ساخت یک محصول جدید در مسابقه شرکت کنند.
این مسابقه سبب میشود تا تیمها در مرحله طراحی سعی کنند تا طرحی مبتنی بر توانمندیهای صنعتی کشور ارائه دهند. همچنین در این مسابقه سرمایه گذارانی که مشاهده نمونه ساخته شده طرح برای آنها اهمیت زیادی دارد به سرمایه گذاری تشویق خواهند شد.
تیمهای شرکت کننده در مسابقه طراحی احساس جدی بودن و نتیجه گرایی پیدا میکنند.
این مسابقه بستری فراهم میکند تا توانمندیهای دانشگاهی و صنعتی کشور در یک حوزه فناوری پیشرفته به چالش کشیده شده و نقاط قوت و ضعف بخشهای مختلف نمایان میشود.
در این مسابقه ارتباط بین تیمهای علمی قوی و شرکتهای صنعتی شکل میگیرد که میتواند زمینه همکاریهای بعدی را فراهم کند.
نخستین رویداد ملی طراحی خودروی پرنده توسط موسسه تحقیقات فنی مهندسی عماد امیرکبیر با همکاری پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری، موسسه دانش بنیان برکت، بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری برگزار میشود