دوشنبه 9 مهر 1403

نصراللهی: مردم به ناامیدی و بروز پدیده وارونگی افکار عمومی مبتلا شده اند؛ درمان جهاد تبیین است

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
نصراللهی: مردم به ناامیدی و بروز پدیده وارونگی افکار عمومی مبتلا شده اند؛ درمان جهاد تبیین است

رئیس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مردم با سونامی دروغ رسانه های غرب و غفلت رسانه‌ها و مسئولان از جهاد تبیین، بی‌دفاع و با پدیده وارونگی افکار عمومی و ناامیدی مبتلا شده است.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اکبر نصراللهی در جمع مدیران و مسئولان دفاتر، روابط عمومی و ارتباطات بین‌الملل قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) با تشریح جنگ شناختی و روایت های پیچیده، چندلایه، مستمر و همه جانبه علیه ایران افزود: مهمترین هدف لشکر رسانه ای غرب، امید زدایی از مردم ایران است و بخش های مختلف بویژه روابط عمومی ها با راهبردهای کنشگری فعال، جهاد تبیین و واقع نمایی می‌توانند آنها را در رسیدن به اهداف شان ناکام کنند.

عضو شورای اطلاع رسانی دولت تاکید کرد: خروجی اجرای راهبرد جهاد تبیین باید احیای مرجعیت رسانه‌ای و بازگرداندن امید، نشاط، پویایی و افزایش مشارکت مردم باشد.

کژفهمی‌ها در کمین مفهوم «جهاد تبیین» / یادداشت

رئیس‌دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه گفت: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا باسابقه درخشان، داشتن هزاران نیروی متخصص، کارها و اقدامات عمرانی و صنعتی درخور تحسین، ابتکارمقام معظم رهبری و افتخار ایران است و حقیقتا افرادی که در این شرایط تحریم کارهای بزرگی را انجام دادند، سربازان گمنام اقتصادی امام زمان عج هستند.

نویسنده کتاب راهنمای پوشش خبری همچنین با اشاره به خدمات گسترده و درخورتحسین قرارگاه در عرصه های مختلف عمرانی، صنعتی، خدماتی و علمی گفت: لشکر رسانه ای غرب با انبوه سازی دروغ، کارآمدی نظام، امنیت و امید مردم را هدف قرار داده است و اگر روابط عمومی ها و سایر ظرفیت های رسانه ای کشور، با روش های حرفه ای، بموقع و مناسب فقط اقدامات گسترده و متنوع این قرارگاه را در شرایط تحریم در حوزه های مختلف صنعتی، راه سازی، سدسازی، پالایشگاهی و علمی، بخوبی تبیین و تحلیل کنند، امید مردم احیا، کارامدی نظام اثبات و دشمن ناکام می شود.

دکتر نصراللهی در ادامه یا آسیب شناسی عملکرد روابط عمومی ها و رسانه ای داخلی گفت: جهاد تبیین گفتن ناگفته هایی است که به دلیل سواد رسانه ای پایین برخی مسئولان و رسانه‌ها و عادت به دادن گزارش های رنگی و یک طرفه از آن غفلت شده است و رسانه های معارض در این شرایط از همه ظرفیت ابزارها و موضوعات استفاده کرده اند تا روایت غلط، نادرست و مخدوش از کشور و نظام را غالب کنند.

رئیس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه تاکید کرد: مسئولان و رسانه ها نباید از گفتن هراس داشته باشند و راهبردهای سکوت و انکار را اتخاذ کنند چون در آرایش جدید رسانه ای، سکوت و انکار، هم کمک ناخواسته به دشمن و دادن میدان انحصاری به رسانه های معارض برای هر آنچه خود دوست دارند روایت کنند، است و هم اینکه مردم اگر صداقت را از روابط عمومی ها رسانه ها و مسئولان داخلی حس کنند و مشکلات را همراه راهکارها از آن‌ها بشنوند، خود در حل آن کمک می‌کنند.

عضو شورای اطلاع رسانی دولت تصریح کرد: جهاد تبیین، توجیه و ندیدن و نشنیدن و تسلیم و ناامیدی نیست بلکه بموقع، خوب و همه چیز را دیدن و شنیدن حتی مشکلات و ناکامی‌ها و دادن راه حل است و روابط عمومی ها به عنوان خواستگاه و منشاء و نزدیکترین بخش به اخبار واقعی می توانند با تبیین بموقع، صحیح و همه جانبه مانع تحقق راهبرد امنیت و امید زدایی شوند.