نظام سلامت
نظام سلامت
روند ابتلا به کووید -19 بار دیگر در حال صعودی شدن است اما با بازگشت به ماسک و دوز یادآوری واکسن میتوان آن را بسیار راحتتر از گذشته کنترل کرد
تهران - ایرنا - رییس کل سازمان نظام پزشکی کشور گفت: توجه به سیاستهای کلی نظام سلامت که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است، حجم عمدهای از مشکلات را مرتفع میکند.
امسال 420 میلیون دلار در اردیبهشت و 324 میلیون دلار در خرداد ارز دارو تخصیص یافته اما برای حفظ زنجیره تأمین داروی نیاز به ماهانه 200 میلیون دلار ارز است با این وجود سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی نسبت به تعطیلی خطوط تولید داروی کشور هشدار داده!
میثم مهدیار؛ جامعه شناس و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، درباره کمبود ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در کشور، اظهار کرد: مهمترین مشکلی که درخصوص کمبود پزشک و دندانپزشک در کشور داریم بحث تعارض منافع است. وی با اشاره به اینکه در نظام سلامت ما سیاستگذاران این حوزه خودشان ذینفع هستند، ادامه داد: پزشکان و دندانپزشکان در بحث سیاستگذاری حاضر و در بخش خصوصی فعالند....
گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو - کلیوندی؛ آییننامهی افزایش ظرفیت رشتههای پزشکی باید بهمنماه سال گذشته آماده میشد. آن هم آییننامهای که راهگشا و مشوق دانشجو باشد؛ آییننامهای در راستای خدمت به مناطق محروم و سلامت جامعه. اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی از ارائه و بازگشت چندبارهی این آییننامه به وزارت بهداشت خبر میدهند. امری که مشکلات اساسی و محوری آن را میرساند. پیشنویسی که...
تفاهم نامه بین پژوهشگاه ژنتیک و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با حضور دکتر زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دکتر جواد محمدی سرپرست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری عملیاتی شد.
نشست هماهنگی برای عملیاتی کردن تفاهمنامه همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک در راستای تشخیص HPV، تولید کیت تشخیص سرطان و MPS برگزار شد.
«در مقطعی هستیم که واکسننزدهها یک کانون بحران بالقوه برای کشور هستند و طبق آماری که شنیدهام حدود 14 میلیون نفر در کشور واکسن نزدهاند. این تعداد برای جمعیت کشور خطر بالقوهای ایجاد میکند.»
کامران باقری لنکرانی گفت: در حال حاضر این نگرانی را داریم که اگر پس از این موفقیتی که حاصل زحمات بخشهای مختلف وزارت بهداشت و کادر درمان و مجموعه نهادهایی که با مدیریت رئیسجمهوری کار را پیش بردند، بوده است، دوباره دچار ساده اندیشی شویم و فکر کنیم کرونا تمام شده و خیالمان راحت باشد، ممکن است سریع به ضد خود تبدیل شود؛ چرا که با یک ویروس هوشمند روبهرو هستیم که باید دائم رصد شود لذا نباید...
کامران باقری لنکرانی گفت: اتفاق مهمی که در دولت سیزدهم رخ داد این بود که رئیسجمهوری به عنوان رئیس قوه مجریه در این عرصه شخصاً وارد شد و من با اطلاعاتی که دارم میدانم، ایشان برای تهیه واکسن نهتنها با کشورهایی که قرار بود برای ما تهیه واکسن داشته باشند، شخصاً تماس گرفتند، بلکه حمایت مالی لازم را انجام دادند و یک کار چندوجهی را شروع کردند.
رئیس تیم منحله واکنش سریع کرونا با انتقاد از اینکه اطلاعات و توضیحات مسئولان در رابطه با وضعیت کرونا غالبا موجب عادیانگاری مردم ما شده، گفت: هیجانزدگی در مدیریت اپیدمی نتیجه عکس میدهد، بنابراین ما وقتی میتوانیم پایان کرونا را اعلام کنیم که پیش از آن سازمان جهانی بهداشت ریشه کنی آن را اعلام کرده باشد.
حفظ سلامت کشور بر عهده تولیت آن یعنی وزارت بهداشت است که متاسفانه در بخش صنعت دارویی به آن بی توجهی می شود و شرکت های دارویی خواستار تعیین قیمت ها هستند.
ایسنا نوشت: رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه کرونا هنوز هم یک تهدید است، به دستاوردهای ایران در کنترل این بیماری اشاره کرد و گفت: وقتی موارد ابتلا به حد پایینی میرسد، نیاز به راهاندازی یکسری مراکز مراقب دیدهور داریم که باید بیماری را رصد کرده و در صورت تغییرات هشدار دهند.