نظام سلامت
نظام سلامت
رئیس جمهور با بیان اینکه جهاد دانشگاهی بسیاری از آرزوها و خواستههای کشور در حوزه علم و فناوری را محقق کرده است، تصریح کرد: اگر علم و دانش در کنار ظرفیتهای کشور قرار گیرد و دانایی منجر به توانایی شود، در همه عرصهها شاهد دستاوردهای عظیم خواهیم بود.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه آموزش پزشکی ایران مورد تایید فدراسیون جهانی آموزش پزشکی (WFME) است، گفت: بنابراین بین المللی سازی در این حوزه باید توسعه یابد.
حجتالاسلام رئیسی تجاریسازی دستاوردهای علمی و تولید ثروت از توسعه دانش و پژوهش را جزء مهمترین اولویتهای کشور در گام دانست.
وزیر بهداشت گفت: بین المللی سازی به عنوان یکی از شاخص ارزشیابی عملکرد روسای دانشگاه ها درنظر گرفته شده است و در بین المللی سازی باید آمایش سرزمین مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل باقری فرد آموزشی وزارت بهداشت در دومین کارگاه اعتبار بخشی بین المللی دانشگاه های علوم پزشکی کشور عنوان کرد: در وزارت بهداشت برنامه ای با عنوان طرح تعالی و عدالت در نظام سلامت اجرا شده است که در آن مجموعه، معاونت آموزشی نیز برنامه تعالی، عدالت و بهره وری در آموزش را در دستور کار خود دارد. وی با اشاره به این موضوع که یکی از محورهای مهم...
مدیر دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: امیدوارم تا شهریورماه موضوع ادغام طب ایرانی در شبکه بهداشت تمام شود و تا پایان سال 1401 حداقل 30 تا 40 درصد تحت پوشش این طرح قرار گیرند.
معاون اجرایی هیأت مدیره نظام پرستاری تهران، با اشاره به برکناری سوپروایزر بیمارستان پاستور مشهد گفت: این نوع برخوردها ناشی از ناکارآمدی بخشی از مدیران است که تلاش میکنند ضعف خود را با برخوردهای سلبی پنهان کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نظام پرستاری تهران، امین کوهساریان، رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تهران در دیدار با علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس، عدم اجرای قوانین مربوط به پرستاری از جمله تعرفه گذاری و قانون ارتقاء بهرهوری را یکی از مصادیق ترک فعل مسئولان دانست و گفت: تعدد و تنوع قراردادها و عدم تبدیل وضعیت نوعی تبعیض است که پرستاران با آن...
ایسکانیوز نوشت: عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی نسبت به قطع یارانه برخی از بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری واکنش نشان داد.
برگزیدگان دومین جشنواره «امید و یاریگری» در مراسمی با حضور شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما معرفی شدند.
براساس دستورالعمل جدید، مادران باردار کمتر از 35 سال که سابقه تولد فرزند دارای مشکلات ژنتیکی و سندروم داون ندارند، نیاز به غربالگری ندارند؛ اما مادران بالای 35 سال و کسانی که سابقه زایمان فرزندی با مشکلات ژنتیکی یا سندروم داون دارند، باید تحت غربالگری قرار گیرند که با مراجعه به کلیه متخصصان زنان و زایمان در کل کشور بر اساس این دستورالعمل میتوانند خدمت غربالگری را دریافت کنند.