نظام سلامت
نظام سلامت
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در راستای سیاستهای کلی سلامت و به منظور کاهش تصدی گری دولتی، ارتقاء و ساماندهی وضعیت بهداشت کشور، در سالهای اخیر 155 دفتر خدمات سلامت با بسته خدمتی شامل ممیزی بهداشتی اماکن و صنوفی که به نحوی باسلامت مردم ارتباط دارند و خدمات مرتبط با حوزه سلامت ایجاد و راه اندازی شده است. گفتنی است، در گام نخست راه اندازی این دفاتر، به رغم برخی مقاومتها...
قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دبیرخانه دائمی استارت آپ های فناوری های توانبخشی و سلامت اجتماعی در کشور دایر می شود.
قانون مجلس شورای اسلامی مقرر کرده است که از ابتدای دی ماه سازمانهای بیمهگر اجازه ندارند غیر از نسخ الکترونیک مبالغی به مراکز ارائه دهده خدمت پرداخت کنند.
ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درصدد است تا با راهاندازی 8 شتابدهنده جدید در حوزه زیستفناوری به شرکتهای بزرگ و استارتآپها برای توسعه محصول تا بازار کمک کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی رضایی، گفت: ابتدا لازم بود بانک اطلاعات بیمه شدگان خود را در سامانههای خود کارسازی کرده و سپس بانک اطلاعات شرکای کاری و قوانین بیمهای را در سامانههایمان میآوردیم و نهایتا ایجاد پایگاههای برخط و حذف دفترچههای کاغذی و آغاز نسخه نویسی الکترونیک که از سال 1398 آغاز شده بود در دستور کار بود. وی افزود: اکنون با پیشرفت میانگین 80 درصدی در...
معاون بیمه و خدمات سازمان بیمه سلامت با اشاره به پیشرفت 80 درصدی حذف نسخ کاغذی، گفت: قانون مجلس شورای اسلامی مقرر کرده است که از ابتدای دی ماه سازمانهای بیمهگر اجازه ندارند غیر از نسخ الکترونیک مبالغی به مراکز ارائه دهده خدمت پرداخت کنند.
تهران - ایرنا - برنامه نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک یکی از مهمترین اقدامات در حوزه سلامت الکترونیک محسوب میشود که از دو سال پیش به طور جدی آغاز شده و در دولت سیزدهم به تکامل رسیده و اکنون در آستانه بهرهبرداری کامل قرار دارد.
به یاد داریم روزهای دلهره آور و سخت کرونایی که با عناوین تلخ، روح و ذهمان را آزرده ساخته بود. از روزانه بیش از 700 جانباخته تا وضع اسفناک بیمارستانها، اما با تدابیر صحیح دولت سیزدهم ورق برگشت.
تهران - ایرنا - خیر و نذورات میتواند به غیر از ساختن مدرسه یا توزیع غذا یا لباس و خانه گرم برای نیازمندان، در مسیرهای علمی نیز انجام شود؛ همه می دانیم بزرگترین و ارزشمندترین نعمت در زندگی، سلامتی جسم و روان است. پس چه پسندیده میتواند باشد نذر در پژوهشهای پزشکی که به کشف درمانهای نوین منجر شود.
همه چیز از پنجم آذر سال قبل با اعلام وصول طرحی به نام "جوانی جمعیت و حمایت از خانواده" آغاز شد؛ طرحی که مخالفان و موافقان زیادی داشت و صحبت پیرامون آن بالا گرفت. اما آنچه که برخی واکنشها و نگرانیها را افزیش میداد ابهاماتی بود که به برخی مواد آن از جمله ماده 53 و 56 آن وارد شده بود؛ طرحی که علیرغم مخالفت گروهی از متخصصان و پزشکان، سرانجام در 10 آبان ماه سال جاری به قانون تبدیل شد.
تهران - ایرنا - رییس رویداد ملی استارتآپ فناوری توانبخشی معلولان، سالمندان و جانبازان، گفت: در مجموع جامعه 15 تا 20 میلیون نفری از جامعه هدف شامل سالمندان، جانبازان و معلولان، منتظر و نیازمند استفاده از فناوریها و خدمات توانبخشی هستند، فناوریهایی که به شدت نیاز آنها در کشور احساس میشود.
با وجود ظرفیتهای بسیار بالای کشورمان در گردشگری سلامت و فرصت بسیار طلایی برای کسب درآمد سرشار ارزی از این ناحیه، متاسفانه به دلیل به دلیل برخی سنگاندازیهای پیدا و پنهان برخی دستگاهها و وزارتخانهها در این مسیر، شاهد وضعیت بغرنجی در این بخش هستیم.
جمعی از فعالان دارویی در نامه ای به رئیس جمهور، بر ضرورت تدوین سیاست های ارزی کارآمد با رویکرد حمایت از بیماران و توسعه صنعت داروسازی کشور تاکید کردند.
تهران - ایرنا - معاون خط مشیگذاری ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره طرح مصوبه افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی در جلسه 851 شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی، تصمیمی مهم، ملی و استراتژیک برای کشور است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر رجبعلی برزویی؛ معاون خط مشیگذاری ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتگویی کوتاه به تحقیقات و پژوهشهای گسترده، سیاستهای تصمیم ساز مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی پرداخت. آیا مصوبه افزایش ظرفیت دانشجویان پزشکی از دستور کار شورای عالی خارج شده است؟ مصوبه افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی در جلسه 850 شورای عالی...