سه‌شنبه 6 آذر 1403

نمایش"کمپانی مرگ"؛ مرز بین آدم های امیدوار و ناامید است / البرز از فقدان بستر تبلیغات رنج می برد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
نمایش"کمپانی مرگ"؛ مرز بین آدم های امیدوار و ناامید است / البرز از فقدان بستر تبلیغات رنج می برد

امیررضا ملکی گفت: قصه ما راجع به یک کمپانی به نام مرگ است، یک کمپانی بسیار بزرگ با اتاق های بزرگ؛ آدم هایی که به هر دلیلی نمی خواهند به زندگی شان ادامه دهند و انسان های ناامیدی هستند، خودشان را به کمپانی معرفی می کنند که آن جا کشته شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ نمایش «کمپانی مرگ» به نویسندگی و کارگردانی امیر رضا ملکی از 22 دی لغایت 6 بهمن ماه هر شب ساعت 18:30 در تئاتر شهر کرج روی صحنه می رود.

امیررضا ملکی درباره این نمایش در گفتگو به خبرنگار "تیتریک" گفت: قصه ما راجع به یک کمپانی ای به نام مرگ است، یک کمپانی بسیار بزرگ با اتاق های بزرگ؛ آدم هایی که به هر دلیلی نمی خواهند به زندگی شان ادامه دهند و انسان های ناامیدی هستند، خودشان را به کمپانی معرفی می کنند که آن جا کشته شوند.

وی ادامه داد: این کمپانی به جای اینکه این افراد را بکشد اعضایشان را در می آورد و از یک راهرو که پشت کمپانی است اعضا را به انسان هایی که امیدوار هستند و می خواهند زندگی کنند و دچار یکسری بیماری ها هستند و نیاز به این اعضا دارند، می فروشند.

این هنرمند البرزی افزود: کمپانی مرگ یک مرز بین آدم های امیدوار و نا امید، عشق و نفرت، حقیقت و دروغ و... که کنار هم زندگی می کنند و در واقع در مورد بیماری اتونازی است، قصه ما در جهان دیگر اتفاق می افتد که موازی با جهان مادی است.

ملکی تصریح کرد: نگارش نمایش "کمپانی مرگ" حدود یک سال و نیم طول کشید و گروه ما 9 ماه روی این نمایش کار کرد و با استفاده از موسیقی، نور، لباس، گریم و... در 6 صحنه متفاوت که فضای کار بسیار سنگین است کار کردند و نمایش را روی صحنه بردیم و در جشنواره تئاتر استانی در 8 بخش تندیس جشنواره: بهترین طراحی موسیقی، بهترین طراحی نور، طرحی لباس، کارگردانی، نویسندگی و بازیگری را از آن خود کرد.

وی ادامه داد: نمایش ما به صورت کاملا اتفاقی به جشنواره تئاتر فجر رسید و نماینده البرز در این جشنواره شد برای اینکه ما قصد شرکت در جشنواره را نداشتیم زیرا بازیگرهای نمایش ما با یک تئاتر دیگر مشترک بودند و این اشتراک و سنگینی محتوای کار، ما را از حضور در جشنواره باز می داشت ولی زمینه اش فراهم شد و ما نماینده البرز در تئاتر فجر شدیم.

این کارگردان به نقطه قوت نمایش اشاره کرد و گفت: نقطه قوت نمایش؛ بازی های بسیار لایه لایه، دقیق و فرمال بچه های کار است که کاملا در نقش فرو رفته اند و قصه کار، کارگردانی کار و تمام آپشن ها و چیز هایی که در فرم کار وجود دارد زیرا ما در نمایش مان یک فرم عجیب و جدیدی را در صحنه اجرا کردیم.

ملکی افزود: هدف نمایش در واقع همان مرز است که در یک محیط بسیار کوچک 9 تا آدم همزمان با هم زندگی می کنند، یکسری ها در عین حالی که در حال دروغ گفتن هستند در همان صحنه با واقعیت روبرو می شوند یکسری از آدم هایی که ناامید هستند در مقابل یکسری آدم امیدوار در همان صحنه قرار می گیرند و کنار همدیگر زندگی می کنند و ما تقابل این نسل ها را می بینیم تقابل این عقیده ها را می بینیم، تقابل این طرز تفکرات را با هم در صحنه می بینیم.

وی تاکید کرد: وقتی افراد بعد از ناامیدی خود را به کمپانی مرگ معرفی می کنند و دقیقا بعد از مرگ شان و بعد از اینکه وارد کمپانی شدند و عضوهای بدنشان آسیب دید، متوجه نعمت های خداوند می شوند و آن موقع از تصمیم خود پشیمان می شوند و می خواهند به زندگی برگردند و این دیر است و دیگر فرصت جبران وجود ندارد و فقط تعداد کمی از آنها می توانند به زندگی برگردند.

این هنرمند با بیان اینکه زیر ساختهای لازم برای اجرای نمایش در استان فراهم نیست، گفت: دستگاه ها و مسئولین فرهنگی و به طور کلی تمامی ارگان ها هیچ حمایتی از هنر و هنرمند در این استان نمی کنند و زیرساختهای اجرای نمایش اعم از سالن، نور، امکانات و... به شدت ضعیف است و هنرمندان برای اجرای نمایش در این استان باید از جیب خود هزینه کند و آخر شاید نمایش خود را بدون تماشاچی و با سالن خالی روی صحنه ببرند.

ملکی مهمترین راهکار مردمی شدن تئاتر را شناساندن مکان تئاتر شهر به مردم دانست و گفت: متاسفانه مردم عادی از اجرا شدن تئاتر در این استان و شهر هیچ اطلاعی ندارند و نمی دانند استان، تئاتر شهر دارد، در درجه اول باید تئاتر و تئاتر شهر را به مردم استان معرفی کرد زیرا کرج در سطح ایران بهترین بازیگرهای تئاتر را دارد که در تمامی جشنواره های ملی و بین المللی تئاتر، هنرمندان البرز حضور دارند و همیشه خوش درخشیده اند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: باید بستر درست تبلیغات برای تئاتر در شهر فراهم شود تا مردم هنرنمایی هنرمندان شهرشان را ببینند و تئاتر البرز به پویایی و درآمدزایی برسد زیرا در غیر اینصورت، هنرمندان تئاتر استان، هنر خود را در یایتخت و شهرهای بزرگ به نمایش می گذارند، هنرمند تا زمانی زنده است که مردم در کنار آن باشند هنر بدون مخاطب مرده است.

در زیر عکس های مربوط به این نمایش را می بینید:

انتهای پیام /

نمایش"کمپانی مرگ"؛ مرز بین آدم های امیدوار و ناامید است / البرز از فقدان بستر تبلیغات رنج می برد 2
نمایش"کمپانی مرگ"؛ مرز بین آدم های امیدوار و ناامید است / البرز از فقدان بستر تبلیغات رنج می برد 3
نمایش"کمپانی مرگ"؛ مرز بین آدم های امیدوار و ناامید است / البرز از فقدان بستر تبلیغات رنج می برد 4
نمایش"کمپانی مرگ"؛ مرز بین آدم های امیدوار و ناامید است / البرز از فقدان بستر تبلیغات رنج می برد 5
نمایش"کمپانی مرگ"؛ مرز بین آدم های امیدوار و ناامید است / البرز از فقدان بستر تبلیغات رنج می برد 6
نمایش"کمپانی مرگ"؛ مرز بین آدم های امیدوار و ناامید است / البرز از فقدان بستر تبلیغات رنج می برد 7
نمایش"کمپانی مرگ"؛ مرز بین آدم های امیدوار و ناامید است / البرز از فقدان بستر تبلیغات رنج می برد 8
نمایش"کمپانی مرگ"؛ مرز بین آدم های امیدوار و ناامید است / البرز از فقدان بستر تبلیغات رنج می برد 9
نمایش"کمپانی مرگ"؛ مرز بین آدم های امیدوار و ناامید است / البرز از فقدان بستر تبلیغات رنج می برد 10
نمایش"کمپانی مرگ"؛ مرز بین آدم های امیدوار و ناامید است / البرز از فقدان بستر تبلیغات رنج می برد 11
نمایش"کمپانی مرگ"؛ مرز بین آدم های امیدوار و ناامید است / البرز از فقدان بستر تبلیغات رنج می برد 12
نمایش"کمپانی مرگ"؛ مرز بین آدم های امیدوار و ناامید است / البرز از فقدان بستر تبلیغات رنج می برد 13