شنبه 3 آذر 1403

نمره قبولی کشتی ایران در هانگژو

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
نمره قبولی کشتی ایران در هانگژو

کشتی گیران ایرانی در بازی های آسیایی هانگژو موفق شدند 10 مدال رنگارنگ به دست آورند.

ایمان گودرزی؛ در نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی در هانگژو نمایندگان کشتی آزاد و فرنگی ایران موفق شدند از 12 وزن به 10 مدال، شامل 5 مدال طلا، 4 مدال نقره و 1 مدال برنز به دست بیاورند. برای کاروان کشتی ایران یونس امامی در وزن 74 کیلوگرم کشتی آزاد، حسن یزدانی در وزن 86 کیلوگرم کشتی آزاد، محمدهادی ساروی در وزن 97 کیلوگرم کشتی فرنگی، امین میرزازاده در وزن 130 کیلوگرم کشتی فرنگی و امیرحسین زارع در وزن 125 کیلوگرم کشتی آزاد به مدال طلا، رحمان عموزاد در وزن 65 کیلوگرم کشتی آزاد، امین کاویانی نژاد در وزن 77 کیلوگرم کشتی فرنگی، ناصر علیزاده در وزن 87 کیلوگرم کشتی فرنگی، مجتبی گلیج در وزن 97 کیلوگرم کشتی آزاد به مدال نقره و دانیال سهرابی در وزن 67 کیلوگرم کشتی فرنگی به مدال برنز دست یافتند. افتخارآفرینی دلاورمردان کشورمان در حالی بدست آمد که اکثر نفرات تیم‌های ملی بلافاصله پس از حضور در رقابت‌های جهانی صربستان و با بدن‌های خسته در این مسابقات حضور یافتند و برخی موارد مشکوک داوری مانع از کسب مدال آوری بیشتر آنها شد.

فرنگی، بهتر از جاکارتا و اینچئون اما پایین‌تر از گوانگژو تیم ملی کشتی فرنگی صاحب دو طلا، دو نقره و یک برنز شد و توانست با 5 مدال در شش وزن عملکرد خوبی را ثبت کند. عملکردی که نسبت به دو دوره قبل بهتر بود اما همچنان عملکرد تیم ملی کشتی فرنگی در بازی‌های آسیایی 2010 با سرمربیگری محمد بنا با اختلاف بالاتر است و بعید است که باز هم دوره‌ای در کشتی فرنگی تکرار شود که در هفت وزن صاحب 4 طلا و یک برنز شود. بازی‌های 2010 هم شرایطی کاملاً مشابه به این دوره را داشت و تیم بلافاصله بعد از جهانی مسکو با دو طلای حمید سوریان و امیرعلی اکبری راهی گوانگژو شد که این بار سوریان و امیرعلی اکبری از کسب طلا ناکام ماندند اما با این حال امید نوروزی، سعید عبدولی، طالب نعمت‌پور و بابک قربانی 4 طلا گرفتند و فرشاد علیزاده هم برنز گرفت تا با 4 طلا و یک برنز بعد از بازی‌های آسیایی 1974 تهران، بهترین نتیجه تاریخ برای کشتی فرنگی در بازی‌های آسیایی رقم بخورد. حالا تیم ملی کشتی فرنگی در این دوره به یکقدمی تکرار این نتیجه رسید؛ دو طلا، دو نقره و یک برنز و اینجاست که عملکرد کشتی‌گیران در روز نخست اهمیت پیدا می‌کند. اگر امین کاویانی‌نژاد و ناصر علیزاده می‌توانستند به مدال طلا برسند الان این تیم به رکورد بهترین تیم تاریخ کشتی فرنگی رسیده بود. تیمی که دو سال بعد از بازی های آسیایی گوانگژو، در لندن به سه مدال طلا رسید.

کشتی آزاد بهتر از سال‌های گوانگژو و جاکارتا و ضعیف‌تر از اینچئون

اما تیم ملی کشتی آزاد ایران در این دوره نتایج بهتری از 2 دوره بازی‌های آسیایی گوانگژوو جاکارتا گرفت. آزادکاران ایران در بازی‌های آسیایی گوانگژوتوسط صادق گودرزی، جمال میرزایی و رضا یزدانی صاحب 3 مدال طلا شد، مهدی تقوی نقره گرفت و فردین معصومی نیز صاحب مدال برنز شد. در بازی‌های آسیایی 2018 نیز حسن یزدانی، علیرضا کریمی و پرویز هادی برای ایران به مدال طلا رسیدند و رضا اطری نیز مدال برنز گرفت. بهترین عملکرد کشتی آزاد ایران در تاریخ بازی‌های آسیایی در سال‌های 1970 و 1994 بوده است؛ جاییکه در هر دوره آزادکاران ایران صاحب 6 مدال طلا شدند.

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1828866
نمره قبولی کشتی ایران در هانگژو 2
نمره قبولی کشتی ایران در هانگژو 3