نورانینژاد: اصلاحات نیازمند ساختار دموکراتیکتر است / جریان اصلاحات روند تغییر را کجدار و مریز طی میکند
حسین نورانی نژاد عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، پیرامون اختلافات سیاسی در ساختار اصلاحات، اظهار داشت: متأسفانه از گفتگو آقای عبدالله ناصری با یکی از خبرگزاریها، سوءبرداشتهایی شکلگرفته؛ وی در مصاحبه خود اشارهکرده است که اگر شورایی تشکیل شود و یک سمت آن، آقای شکوری راد و در سوی دیگر آقای فلانی باشد، قطعا تفاوتهای سیاسی بسیاری ایجاد خواهد...
حسین نورانی نژاد عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، پیرامون اختلافات سیاسی در ساختار اصلاحات، اظهار داشت: متأسفانه از گفتگو آقای عبدالله ناصری با یکی از خبرگزاریها، سوءبرداشتهایی شکلگرفته؛ وی در مصاحبه خود اشارهکرده است که اگر شورایی تشکیل شود و یک سمت آن، آقای شکوری راد و در سوی دیگر آقای فلانی باشد، قطعا تفاوتهای سیاسی بسیاری ایجاد خواهد شد؛ آقای ناصری در این مصاحبه قصد تخریب آقای شکوری راد را نداشته است.
وی ادامه داد: جریان اصلاحات در شرایط جدید، نیازمند ساختاری چابک، پویا و دموکراتیکتر است و باید نظارهگر آن باشیم که در آینده این ساختار به چه سمتی پیش خواهد رفت. به هر مجموعهای ایراداتی وارده است اما مهم این است که امکان اصلاح درونی در ساختار خود داشته باشد و جریان اصلاحات هم روند تغییر را کژدار و مریض طی کرده است.
فعال سیاسی اصلاحطلب درباره عملکرد شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان، گفت: شورای عالی توانست در انتخابات مجلس دهم، در تهران موفقیتهایی به دست آورد و فراکسیون امید را تشکیل دهد، هرچند که به عملکرد آن فراکسیون انتقاداتی وارد است؛ در انتخابات اسفندماه سال 1398 نیز، سازوکارهای لازم را برای خود اتخاذ کرد.
نورانی نژاد با تأکید بر اینکه احزاب پیشرو در اصلاحات، دنبال سهمبندی نیستند، بیان داشت: احزاب ریشهدار که بیشترین رأی را در بدنه اصلاحات دارند، با توجه به وضع اجتماعی خود، به دنبال سهم خواهی سیاسی در شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان و فهرستهای انتخاباتی نیستند و برای حفظ انسجام میان اصلاحطلبان از این حق چشمپوشی میکنند. سازوکار موجود باید به سمت حزبیتر شدن حرکت کند و درعینحال جایگاه احزاب هم مشخص باشد.
وی پیرامون طرح «پارلمان اصلاحات» تصریح کرد: هنوز جزئیات چندانی از این طرح مشخص نیست و بهتر است که احزاب به فعالیتهای خود بپردازند. معمولا این قبیل طرحها برای انتخابات کاربرد دارد و تا انتخابات 1400 زمان زیادی مانده است.