دوشنبه 15 بهمن 1403

نگاهی به عناوین نشریات استان مرکزی

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نگاهی به عناوین نشریات استان مرکزی

اراک - ایرنا - اصلاحات جدی در قانون انتخابات، پایانی بریک مناقشه و ناامنی در استان مرکزی برای فعالیت قاچاقچیان استان از جمله عناوین برجسته خبری نشریات «عطریاس»، «وقایع استان مرکزی» و «هفته نامه امیر» است.

روزنامه عطریاس استان مرکزی در شماره 366 به بررسی لزوم اصلاحات جدی در قانون انتخابات پرداخته است.

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: خانه ملت باید ضمن اصلاح قانون انتخابات ساز و کاری را طراحی کند تا بر اساس آن بتواند قواعدی را برای اعلام نامزدی افراد در انتخابات مجلس مشخص کرد. «علی ابراهیمی» افزود: اگر امکان این بود که احزاب مدیریت جریان انتخابات را در دست بگیرند، امورات سیاسی و برنامه‌ریزی کشور روان‌تر انجام می‌شد. وی در خصوص شرایط پیش از برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس، اظهار داشت: هر چه زمان می‌گذرد، فضای کشور انتخاباتی‌تر می‌شود و به نوعی توجه مردم، مسوولان و رسانه‌ها به انتخابات بیشتر می‌شود. عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تعداد زیاد داوطلب وجود دارد که نشان می‌دهد در نحوه انتخابات مجلس و ریاست جمهوری باید دقت و بازنگری شود. تعطیلی 50 درصد از ظرفیت ایرالکو در روزهای آلوده، انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک فنی و سرمایه‌گذاری پتروشیمی شازند و تبریز و حال روحی و روانی جامعه خوب نیست از دیگر عناوین خبری روزنامه عطریاس است.

روزنامه عطریاس با صاحب امتیازی و مدیرمسوولی «داود باقری» در استان مرکزی منتشر می‌شود.

روزنامه وقایع استان مرکزی نیز در شماره 1206 به موضوع طرح جامع شهر اراک پرداخته و اهمیت کار کارشناسی در این زمینه را به بحث و نظر گذاشته است.

اجرای طرح 58 متری در اراک بیش از یک دهه در هاله‌ای از ابهام بود و در کش و قوس میان مردم و شهرداری بلاتکلیف باقی مانده بود که بعد از لغو اجرای طرح 58 متری در اراک باید طرحی جایگزین ارایه می‌شد که ضمن داشتن قابلیت اجرایی در شهر، رضایتمندی شهروندان را نیز دربرداشته باشد. بعد از مناقشات فراوانی که بر سر ارایه طرح جامع شهری در اراک صورت گرفت بالاخره اجرای معبر 24 متری در اراک به عنوان طرح جایگزین 58 متری تایید شد. مدیر کل دفتر فنی استانداری مرکزی گفت: طرح معبر 24 متری در واقع بازنگری طرح قبلی یا همان طرح 58 متری است و هر 10 سال یک‌بار طرح جامع جدید برای شهرها تهیه می شد که طرح جامع در سال 81 برای اراک تهیه و در سال 91 بازنگری شد. نوازنی افزود: یکی از دلایل اجرایی نشدن این کار در اراک طرح 58 متری بود که در شهر بنابر دلایلی اجرایی نشد.

تله جذابیت، روزگار ساحران عزیز و قطار اقتصاد ایران چگونه به ریل باز می‌گردد از دیگر عناوین خبری روزنامه وقایع است.

این روزنامه با صاحب امتیازی و مدیرمسوولی «نیره یوسفی» منتشر می‌شود.

هفته نامه امیر استان مرکزی نیز در شماره 729 به اقدامات استان مرکزی در ناامنی برای فعالیت قاچاقچیان پرداخته است.

استاندار مرکزی با اشاره به ناامن شدن وضعیت برای قاچاقچیان مواد مخدر در استان تاکید کرد: نگاه اصلی در عرصه مبارزه با مواد مخدر بر اجرای برنامه‌های کاهش تقاضا استوار است.

آقازاده گفت: همه وظیفه دارند در برابر مواد مخدر مبارزه علیه این ماده خانه برانداز برنامه داشته باشند.

وی اظهار داشت: استان مرکزی باید برای هرگونه تحرک و فعالیت قاچاقچیان ناامن باشد و نگاه اصلی در عرصه مبارزه با مواد مخدر بر اجرای برنامه‌های کاهش تقاضا است.

با حذف صفر از پول مشکلات حل نمی‌شود، نتایج نشست‌ها باید برای مردم ملموس باشد و از انکار بحران تا تذکر بر ضعف نظارت اجرای قانون هوای پاک از دیگر عناوین خبری هفته نام امیر استان مرکزی است.

این هفته نامه با صاحب امتیازی و مدیرمسوولی «ابوالفضل نیک‌عهد» منتشر می‌شود.

استان مرکزی دارای سه روزنامه، 32 هفته نامه، 11 دو هفته نامه، 26 ماهنامه، سه 2 ماهنامه، 18 فصلنامه است

*س_برچسب‌ها_س*