جمعه 18 آبان 1403

نگاهی به مهم‌ترین اخبار کرونایی قم - صبح یکشنبه

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نگاهی به مهم‌ترین اخبار کرونایی قم - صبح یکشنبه

قم - ایرنا - نگرانی از تکثیر ویروس کرونا، پخش برنامه‌های رمضانی حرم مطهر از رسانه ملی و فضای مجازی، خدمات‌رسانی طلبه‌های جهادی دراوج بحران کرونا، توزیع 800 هزار ماسک درداروخانه‌ها، ارائه خدمات همسان در رابطه با کرونا و توزیع کارت نقدی معیشتی بین 20 هزار خانواده نیازمند؛ سرخط مهم‌ترین اخبار روز شنبه ششم اردیبهشت‌ماه جاری استان قم درباره کرونا بود.

نگرانی از تکثیر ویروس کرونا

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: باید به فکر تغییر شیوه زندگی مردم و توانمندسازی آنها در مقابله با ویروس کرونا باشیم، چرا که پایان این ویروس معلوم نیست.

دکتر محمد رضا قدیر در جلسه هفته سلامت افزود: افراد ناقل بسیاری در سطح شهر حضور دارند و در حال تردد هستند که نگران تکثیر ویروس و انتشار کووید 19 هستیم.

قم به پایان کرونا نرسیده است

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: ویروس کرونا همچنان وجود دارد و نباید خیال ما راحت باشد که دیگر این بیماری در استان قم تمام شد، همچنان باید هشدارها جدی گرفته شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی ذوالنوری در جلسه هفته سلامت با حضور نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی افزود: همه مردم و دستگاه‌ها در راستای مقابله با این ویروس وظیفه دارند.

توزیع کارت نقدی معیشتی بین 20 هزار خانواده نیازمند

نماینده مردم قم درمجلس شورای اسلامی گفت: به خاطر خانه‌نشین شدن و یا بیماری سرپرست خانوار کمک‌های نقدی در قالب کارت‌های 500 هزارتومانی بین 20 هزار خانواده نیازمند قمی توزیع می‌شود.

احمد امیرآبادی فراهانی در جلسه هفته سلامت با حضور نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدام های ستاد مردمی مبارزه به کرونا افزود: یکی از اقدامات صورت گرفته در مقابله با این ویروس، راه‌اندازی ستاد مردمی کرونا بود که مردم از هزار تومان تا یک میلیارد و 800 میلیون تومان به این ستاد مردمی کمک کردند.

2 بیمارستان از پذیرش بیماران کرونایی خارج شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: بیمارستان‌های فرقانی و شهید بهشتی پذیرش بیمار کرونایی ندارند و مردم تنها به مرکز درمانی کامکار در خیابان 19 دی (باجک) مراجعه کنند.

محمدرضا قدیر در جلسه ستاد مقابله و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا افزود: هر چند تعداد بستری بیماران کرونایی به مرکزهای درمانی کاهش‌یافته است، اما از مردم می‌خواهیم از حضور در تجمعات پرهیز و تمامی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا شاهد اوج دیگری نباشیم.

تعطیلی مرکز تعویض پلاک

باوجود انتشار اخباری نسبت به بازگشایی دوباره مرکز تعویض پلاک قم، با رعایت ضوابط بهداشتی و مراجعه مردم، اما این مرکز همچنان تعطیل است و پاسخگوی شهروندان نیست.

با وجود این‌که از چند روز گذشته ازسرگیری مجدد فعالیت مرکز تعویض پلاک قم از روز شنبه 6 اردیبهشت‌ماه جاری (دیروز) خبر داده شد، ولی این مرکز دیروز (6 اردیبهشت) تعطیل بود.

پخش برنامه‌های رمضانی حرم مطهر از رسانه ملی و فضای مجازی

معاون فرهنگی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) گفت: ویژه برنامه‌های امسال حرم مطهر به مناسبت ماه مبارک رمضان در رسانه ملی و شبکه‌های اجتماعی منعکس و پخش می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی احمدی در گفت‌وگویی افزود: از آغاز شیوع ویروس کرونا با استفاده از بستر رسانه ملی و شبکه‌های اجتماعی مهمان خانه‌های مردم بودیم و در ماه مبارک رمضان نیز این روند دنبال می‌شود.

خدمات‌رسانی طلبه‌های جهادی در اوج بحران کرونا

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در اوج بحران کرونا طلاب جهادی که جوانانی عالم، فاضل و عامل هستند به عرصه آمدند و با اقدام‌های جهادی خود در راستای خدمات‌رسانی به مردم عزیزمان حماسه‌ای مثال زدنی خلق کردند.

محمدرضا قدیر در دیدارباگروه‌های طلاب جهادی با قدردانی از آنان اظهار داشت: باید در راستای اقناع‌سازی و آگاه‌سازی مردم تلاش کنیم و طلاب در این زمینه نقش موثری داشته‌اند.

ساماندهی 650 نیروی جهادی طلاب برای حضور در بیمارستان‌ها

مسئول ساماندهی تیم های اعزام طلاب در بیمارستان‌های قم گفت: پس از اعلام شیوع ویروس کرونا درقم، طلاب جهادی پا به عرصه گذاشتند و همکاری خود را با مرکزهای درمانی آغاز کردند.

حجت الاسلام محمد شفیعی در دیدار با محمدرضا قدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی قم، با بیان این‌که بیش از 4400 شیفت توسط طلاب در بیمارستان‌ها ارائه خدمات شد، افزود: همچنان خدمات رسانی در بیمارستان کامکار شهر قم ادامه دارد و تا جایی که روسای مراکز درمانی بخواهند، طلاب آماده خدمات رسانی هستند.

ارائه خدمات همسان در رابطه با کرونا

استاندار قم، نقش حمایتی مراجع تقلید و همراهی روحانیت و ائمه جمعه در مقابله با این بیماری را مورد توجه قرار داد و گفت: اگر توفیقی در این راستا داشته ایم، نتیجه تعامل و همکاری مردم و همه گروه‌های مرجع بوده است.

بهرام سرمست در دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی رئیس جامعه المصطفی العالمیه، با اشاره به برنامه ریزی‌های استان برای ارائه خدمات درمانی مورد نیاز به اتباع خارجی مقیم قم افزود: این خدمات، همسان با شهروندان قمی ارائه شد و در این زمینه شاهد هیچ گونه تبعیضی نبودیم.

توزیع 800 هزار ماسک در داروخانه‌ها

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم، از توزیع 800 هزار ماسک در سطح داروخانه‌های استان خبر داد.

محمد حضوری درگفت‌وگویی افزود: 300 هزار ماسک سه لایه بهداشتی درتمامی داروخانه توزیع شده است تا در اختیار همشهریان قرارگیرد.

پلمب 13 مرکز به دلیل رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی

سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: درادامه نظارت‌های بازرسان بهداشتی بر صنوف گوناگون در راستای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، برخورد با صنوف پرخطر درحال انجام است.

زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات توسعه یابد

مدیرحوزه‌های علمیه درنامه‌ای به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرده است: زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات توسعه یابد و زمینه لازم برای تبدیل‌شدن این شبکه به بستری امن، سریع، سالم و ارزان برای بهره‌گیری هوشمند، کارآمد و مدیریت‌شده از محتوا و خدمات داخلی و شبکه جهانی اینترنت فراهم آید.

آیت‌الله علیرضا اعرافی درنامه خود به محمدجواد آذری جهرمی افزوده است: توسعه خدمات پایه داخلی، به‌ویژه جستجوگر ملی، مورد اهتمام جدی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزوده‌است: مراقبت از امنیت شبکه و اطلاعات مربوط به حریم خصوصی شهروندان و کلان داده‌ها مورد اهتمام جدی باشد.

وی ادامه داده است: انتشار ویروس منحوس کرونا سبب اختلال در زندگی روزمره مردم شده و تغییرات متعددی در سبک زندگی و شیوه انجام امور و رفع احتیاجات با خود به همراه داشته‌است.

اهدای تندیس حامی سلامت به نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی

در آیینی و همزمان با هفته سلامت، تندیس حامی سلامت به حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی ذوالنوری و احمد امیرآبادی فراهانی نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی اهدا و از تلاش‌های آن‌ها برای حمایت از مجموعه بهداشت و درمان در مقابله با ویروس کرونا قدردانی شد.

محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این مراسم گفت: درخصوص وضعیت کنترل بیماری کووید 19 در استان، گروه‌های مختلفی از مجموعه بهداشت و درمان حمایت کردند که یکی از آن‌ها نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی بودند که قدردان آن‌ها هستیم.

مدیریت خوب بیماری کرونا

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عباسی رییس جامعه المصطفی العالمیه در دیدار با بهرام سرمست استاندار قم، با اشاره به مدیریت بسیار خوب بیماری کرونا در سطح کشور و استان قم، این توفیق را نتیجه هماهنگی همه بخش ها دانست و از مدیریت استان در کسب این موفقیت قدردانی کرد.

«کرونا» ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید 19» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (24 آذر 98) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در 30 دسامبر سال 2019 (9 دی 98) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های 36620023، 36620999، 36706030 و 36704368 (با پیش‌شماره 025) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*