نگهداری و نوسازی دیوارهای صوتی در پایتخت
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهریار افندیزاده با اشاره به اینکه طراحی و نصب 430 مترمربع دیوار صوتی در بزرگراه شهید خرازی و ایستگاه متین در سال 1402 انجام شد گفت: سال گذشته، 180 مترمربع دیوار صوتی نیز در بزرگراههای شهید حکیم و فضل الله نوری نوسازی شده است. مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران افزود: در پی ابراز نارضایتی برخی از ساکنین مجاور ایستگاه سی. ان. جی متین،...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهریار افندیزاده با اشاره به اینکه طراحی و نصب 430 مترمربع دیوار صوتی در بزرگراه شهید خرازی و ایستگاه متین در سال 1402 انجام شد گفت: سال گذشته، 180 مترمربع دیوار صوتی نیز در بزرگراههای شهید حکیم و فضل الله نوری نوسازی شده است.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران افزود: در پی ابراز نارضایتی برخی از ساکنین مجاور ایستگاه سی. ان. جی متین، واقع در محله زمزم تهران، خیابان مجتبی متین، با همکاری دانشگاه تهران، مطالعات و امکانسنجیهای لازم انجام گرفت و در نهایت با طراحی و نصب 90 مترمربع دیوار صوتی به ابعاد 6.30 در 14.30، آلودگی ایستگاه یادشده به نحو قابلملاحظهای کاهش یافت.
افندیزاده با بیان اینکه با طراحی و نصب 12کیلومتر دیوار صوتی در ضلع جنوبی ایستگاه سی. ان. جی متین، 20 دسیبل از آلودگی صوتی ساختمانهای همجوار کاهش یافته است گفت: تاکنون بهمنظور کاهش آلودگی صدا و پیامدهای ناشی از آن برای شهروندان، 12 کیلومتر دیوار صوتی در مناطق مختلف بویژه بزرگراههای پایتخت نصب شده است.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران یادآور شد: دیوارهای صوتی، سازههای محکم و مقاومی هستند که میزان صدا را با ایجاد مانعی بین گیرنده صوت و منبع تولیدکننده آن کاهش میدهند.
افندیزاده همچنین خاطرنشان کرد در سنوات گذشته دیوارهایی در مناطق موردنیاز نصب شده که این موانع صوتی باید با استانداردهای جدید و شرایط امروز بهروزرسانی شود و به همین دلیل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با برنامه ریزی انجام شده ضمن نگهداری به نوسازی آنها نیز پرداخته تا شاهد کاهش بیشتر آلودگیهای ناشی از سر و صدای زیاد در معابر پرتردد به خصوص بزرگراهها باشیم.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با اشاره به اینکه مناطق مسکونی، آموزشی و بیمارستانی واقع در حاشیه بزرگراههای تهران همواره از سر و صدای زیاد برخوردار است، گفت: نصب عایقهای صوتی برای بزرگراههای شهر تهران از سالهای گذشته با توجه به طراحی و عوامل متعددی از جمله شکل، جنس، ارتفاع، طول، محل نصب و... در دستور کار سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران قرار گرفته است.
افندیزاده در ادامه یکی از چالشها و مشکلات اصلی دیوارهای صوتی بزرگراهها را سرقت آنها بیان کرد و گفت: بخشی از دیوارهای صوتی هم به علت تصادفات و برخورد خودروها از بین میروند.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با اشاره به تغییر در طراحی دیوارهای صوتی برای جلوگیری از سرقت اظهار کرد: در حال حاضر در طراحی این دیوارها تغییراتی ایجاد کرده و از موادی استفاده میشود که برای سرقت جذابیت نداشته و نوع اتصال این اقلام به همدیگر نیز بهگونهای انتخاب شده که در برابر سرقت مقاوم باشند.