نیروگاههای خورشیدی قشم و میناب در آستانه بهره برداری
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان در بازدید از نیروگاه خورشیدی میناب گفت: بزودی این نیروگاه یک مگاواتی و همچنین نیروگاه خورشیدی 2 مگاواتی قشم به بهرهبرداری میرسند، راه اندازی این نیروگاههای حمایتی اقدامی در راستای تامین برق و انرژی همراه با تامین معیشت مددجویان کمیته امداد امام (ره) است.
دنیای اقتصاد - بندرعباس: محمد کریمی بااشاره به درآمد 410 میلیارد ریالی مردم استان هرمزگان از تولید انرژی خورشیدی افزود: مردم این استان با تولید 14 هزار و 600 مگاوات ساعت برق از طریق انرژی خورشید 410 میلیارد ریال درآمد کسب کردند.
کریمی با بیان اینکه یک هزار و 700 نیروگاه برق خورشیدی در این استان فعال است افزود: هرمزگان یکی از استان های مستعد برای تولید و بهره وری انرژی خورشیدی است، میزان تابش نور خورشید در استان 1800 کیلووات ساعت برمترمربع است، این میزان تابش و استعداد تقریبا در کل کشور کم نظیر است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان با برشمردن قابلیت ها و استعدادهای توسعه نیروگاه های خورشیدی در این استان اظهار داشت: علاوه بر نیروگاههای خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، استان هرمزگان استعداد ایجاد نیروگاه های بزرگ خورشیدی نیز دارد و سرمایه گذاران به ایجاد این نیروگاه ها دراستان تشویق شده اند.
وی با اشاره به اشتغال زایی احداث نیروگاه های خورشیدی افزود: افراد تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) از جمله اقشاری هستند که درشهرستان های مختلف توانسته اند با بهره گیری از راه اندازی نیروگاه های خورشیدی به خودکفایی برسند، ایجاد چنین نیروگاه های خانگی به سایرمشترکان درمناطق مختلف و شهرستان های این استان پیشنهاد می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان همچنین گفت: استان هرمزگان یکی از گزینه های مطرح در کشور برای توسعه انرژی خورشیدی است که امید می رود با استقبال سرمایه گذاران احداث این نیروگاهها امسال شتاب گیرد.
کریمی افزود: تلاش برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در کشور از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم مورد توجه جدی قرار گرفت به طوری که وزارت نیرو در این دولت اقدامات خود را در جهت فراهم کردن توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در کشور انجام داده است.
وی با بیان اینکه دولت برنامهای چهارساله برای افزایش 10 هزار مگاواتی انرژیهای تجدیدپذیر دارد، خاطرنشان کرد: بازار توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، با اتکا به قابلیت بالای منابع انرژیهای تجدیدپذیر اعم از خورشیدی، بادی، زیستتوده و زمین گرمایی، از طریق امکان عقد قراردادهای بلندمدت با نرخهای تشویقی، بازار بسیار جذابی برای سرمایهگذاران است.