یک‌شنبه 4 آذر 1403

هجوم شهرک نشینان و سربازان اسرائیلی به مصرف مواد آرام بخش

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
هجوم شهرک نشینان و سربازان اسرائیلی به مصرف مواد آرام بخش

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، مسعود بصیری، کارشناس مسائل غرب آسیا در برنامه «کافه خبر» رادیو سلامت با بیان اینکه وضعیت روانی سربازان اسرائیلی قابل پیش‌بینی بود گفت: این‌ها کسانی هستند که جنگ را یک جنگ هالیوودی و یک پیروزی دائم و صحنه‌های تلویزیونی پر از موفقیت تصور می‌کنند ولی درعمل زمانی که از خانواده دور می‌شوند، داشته‌های دنیوی را از دست رفته می‌بینند، دچار بحران روانی می‌شوند.

وی افزود: سربازان اسرائیلی اعتقادی به باور‌های ایدئولوژیک پس از مرگ و دریافت پاداش در دفاع از سرزمین ندارند زیرا بسیاری از آن‌ها تعلقی به سرزمینشان ندارند.

کارشناس مسائل غرب آسیا تأکید کرد: اساساً سربازان غربی وابستگی‌های سرزمینی، اعتقادی و ایدئولوژیکی نسبت به آنچه در بین جوامع شرق و مسلمانان می‌بینیم، ندارند. به ویژه اینکه اکثر سربازان رژیم صهیونیستی از سایر نقاط جهان وارد ارتش شده و علقه‌ی خاصی ندارند.

به گفته دکتر بصیری اکثر سربازان ارتش رژیم اشغالگر، مزدوراند یعنی در قبال دریافت حقوق کار می‌کنند. حتی به تازگی حماس ویدیویی را منتشر کرده که نشان می‌دهد اسرائیل از یکی از کشور‌های منطقه سرباز اجیرکرده است.

وی یادآور شد: بزرگترین دسته نظامی رژیم صهیونیستی متشکل از ملیت‌های آمریکایی و فرانسوی است.

بصیری با اشاره به اینکه آمار‌ها نشان می‌دهد مردم این سرزمین دارای درجه نظامی‌اند افزود: 8 میلیون اسرائیلی نظامی بوده و 1 تا 2 میلیون نفر در میدان جنگ حاضرند و 400 هزار نفر به گفته خودشان در تیپ‌ها؛ گروه‌ها و دسته‌های مختلف نطامی هستند.

کارشناس مسائل غرب آسیا در پایان خاطرنشان کرد: علی رغم تجهیزات و نفرات ارتش اشغالگر، آن‌ها نتوانسته‌اند در برابر مقاومت مردم غزه به نتایجی برسند و هم اینک در باتلاق روانی به دنبال تشکیل تیم‌های روانشناسی و درمان مشکلات روانی سربازانشان هستند.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

رژیم صهیونیستی

مشکلات روانی غزه این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
هجوم شهرک نشینان و سربازان اسرائیلی به مصرف مواد آرام بخش 2