هدایتی: مدال المپیک را می خواهم و امیدوارم با میرزازاده مسابقه بدهم / باوفا مرا رها نکرد
قهرمان سنگین وزن کشتی فرنگی کشور میگوید امیدوار است که با امین میرزازاده مبارزه انتخابی بدهد چون مدال المپیک 2024 پاریس میخواهد.
فردین هدایتی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره اینکه برای چندمین بار در مسابقات رده سنی بزرگسالان شرکت میکرد، اظهار داشت: برای سومین بار بود در این رده سنی کشتی میگرفتم. در 18 و 19 سالگی هم اینجا کشتی گرفتم و سوم شدم و حالا در 20 سالگی قهرمان بزرگسالان کشور شدم. 5 روز پیش از مسابقات دچار سرماخوردگی شدیدی شدم، اما با این وجود چون عزمم را برای شرکت در مسابقات کشوری و اول شدن در آن جزم کرده بودم، با همه توانم روی تشک رفتم تا به آن چیزی که میخواهم برسم.
وی با اشاره به مشکلاتی که قم برای میزبانی این رقابتها داشت، تأکید کرد: مسابقات خوب بود اما وضعیت سالن و امکانات قم برای برگزاری این رقابتها اصلاً خوب نبود. سالن گرم مناسبی وجود نداشت و همه کشتیگیران مجبور بودند برای استراحت در بین تماشاگران بنشینند. سالن گرمی که برای کشتیگیران در نظر گرفته بودند یک فضای کوچک چند متری بود که روی آن تشک انداخته بودند و تعداد زیادی از بچهها آنجا خودشان را گرم میکردند. یک بار افتادم و نزدیک بود دستم بشکند، آنقدر که شلوغ بود. مچ پایم هم آنجا آسیب دید.
قهرمان جوانان جهان در سال 2023 درباره حریفانش در دور مقدماتی و همچنین مبارزه با قهرمان سنگینوزن جهان در سال 2021 در فینال رقابتها گفت: شاهرخ میکائیلی و پارسا نظری از جمله کشتیگیران خوب و مدعی بودند که آنها را بردم و در فینال هم با اکبر یوسفی کشتی گرفتم. بیرون از تشک با هم رفیق و هماستانی هستیم، او پهلوان و کشتیگیر خیلی خوبی است اما من روی این کشتی کار کرده بودم و خداراشکر توانستم طبق تمرین و برنامهریزی که برای این کشتی داشتم، کارم را در فینال پیش ببرم و پیروز شوم. از قبل هم میدانستم که این کشتی را میبرم، از نظر ذهنی برنده بودم و با خیال راحت کشتی گرفتم و خوشبختانه همان اتفاقی که میخواستم رقم خورد. امیدوارم کشتیهای پیش رویم را هم ببرم تا به المپیک برسم.
این کشتیگیر آملی درباره اینکه طبق چرخه چه مسیری را باید طی کند تا به دوبنده تیم ملی برسد؟، تصریح کرد: هنوز چرخه را ندیدم و نمیدانم چه تصمیمی گرفته میشود اما امیدوارم با امین میرزازاده مسابقه انتخابی داشته باشم و یک کشتی خوب مقابل او بگیرم و به دوبنده تیم ملی دست پیدا کنم. مدال المپیک میخواهم.
هدایتی با اشاره به مربیانی که در این مدت برایش زحمت کشیدند، گفت: خیلیها برایم زحمت کشیدند، در آمل همه پای کارند تا کشتیگیر آماده شود، خصوصاً امیرحسین حسینی که در این مدت خیلی به من کمک کرد و با جان و دل، در این شرایط سخت که حریف تمرینی نداشتم، کنارم بود. باید از حمید باوفا هم تشکر کنم. سرمربی تیم ملی جوانان هرچند کار من در این رده سنی تمام شده، اما بعد از بازگشت از جوانان جهان رهایم نکرد و همیشه حواسش به من بود و وضعیت و تمریناتم را پیگیری میکرد. این در حالی است که معمولاً مربیان تیم ملی وقتی حضور یک کشتیگیر در یک رده سنی تمام میشود، دیگر تمام تمرکزشان روی نفرات جدید است، اما باوفا باوجودی که در رده بزرگسالان من هر نتیجهای بگیرم دیگر به نام او نوشته نمیشود، بحث ملی را دید و حمایتم کرد.
وی افزود: هفتهای چند بار با هم صحبت میکردیم، گاهی هم از طریق امیرحسین حسینی پیگیر کارم بود که تغذیهام چطور باشد، تمرینم را چطور انجام دهم و با همفکری او و امیرحسین حسینی، کار تمرینیام را پیش بردیم. باوفا تا شب مسابقه حواسش به من بود.
هدایتی عنوان کرد: از رئیس فدراسیون کشتی ممنونم که بهترین کمپ را در اختیار تیم ملی قرار داده و ما در اردوی تیم ملی با بهترین امکانات تمریناتمان را دنبال میکنیم. دبیر همیشه پای کار است، به قم هم آمد و کشتیها را از نزدیک دید. این برای کشتیگیران جوان یک نوع دلگرمی است. در اردوها هم همیشه به تمرینات سر میزند تا بچهها بدون دغدغه و مشکل کارشان را انجام دهند.