هدف "شهر آرمانی" بررسی مسیر گذشته و آینده است
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران درباره هدف ایجاد شهر آرمانی گفت: هدف از این اقدام بازخوانی مسیری است که تاکنون طی کردهایم و نگاه به آینده برای تعیین اقدامات بعدی. این رویکرد بهمنظور ارزیابی دقیق عملکرد و برنامهریزی برای گامهای بعدی است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدامین توکلیزاده امروز در سلسله نشستهای "شهر آرمانی" که به تبیین عملکرد سه ساله اداره کل سلامت شهرداری تهران اختصاص داشت، با اشاره به هدف از ایجاد شهر آرمانی اظهار کرد: هدف از این اقدام بازخوانی مسیری است که تاکنون طی کردهایم و نگاه به آینده برای تعیین گامهای بعدی.
وی افزود: ما در مدیریت شهری به این واقعیت واقف هستیم که مدیریت واحد شهری محقق نمیشود، زیرا دستگاههای مختلف در حوزههای مختلف دارای امکانات، بودجه و وظایف مستقل هستند. اما قرارگاه سلامت وظیفه داشت تا سه ضلع مختلف شهرداری را دور هم جمع کند. در این میان، نهادهای بیرونی مانند دانشگاههای علوم پزشکی نیز نقش مؤثری ایفا کردند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: با این حال، کانونهای مردمی بار اصلی را بر دوش کشیدند و از اتلاف وقت جلوگیری کردند. افرادی که با این محدودیتها آشنا هستند، ما را به این سمت هدایت کردند که بودجه محدود را به درستی استفاده کرده و از زمان بهینه بهرهبرداری کنیم.
وی افزود: یکی از اقدامات بزرگی که در این دوره صورت گرفت، ایجاد کرسی مطالبهگری بود که تلاش کردیم نظرات و پیشنهادات مردم بدون هیچ سانسوری شنیده شود.
توکلیزاده در ادامه گفت: در زمینه مسئولیتهای اجتماعی، زاکانی فراتر از وظایف خود عمل کرد. به عنوان نمونه، معتادان با زخمهای باز که به دلیل محدودیتها در پذیرش با مشکلاتی مواجه بودند، اکنون در مراکز تخصصی پذیرش میشوند.
وی با اشاره به گسترش دایره فعالیتها بیان کرد: فعالیتهایی چون «حال خوب»، که ممکن است تنها با یک نام شناخته شوند، در حقیقت شامل پویشها و اقدامات مختلفی بودند که به بهبود حال مردم کمک کردند. همبستگی اجتماعی میتواند حال تکتک ما را بهبود بخشد.
اقدامات شهرداری تهران برای گسترش دسترسی به کتابتوکلیزاده گفت: اقدامات خوبی صورت گرفته است، اما اگر خود را ارزیابی کنیم و نمره بالایی به خود بدهیم، ممکن است از حرکت باز بمانیم. بنابراین باید فضای نقد را برای پیشرفت بیشتر همچنان باز نگه داریم.