هرم
هرم
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا سیفی در پنل «حکمرانی در حوزه رفاه» همایش ملی «ایران 14: رفاه و تأمین اجتماعی» که به همت موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی برگزار شد، با اشاره به سه نوع نیاز احساسی، روانی و خودشکوفایی در انسان در حوزه حکمرانی رفاه گفت: نیازهای احساسی همان رفاه عمومی و نیاز روانی و خودشکوفایی، همان نیاز اجتماعی است. رفاه چه در مقوله عمومی و چه در مقوله اجتماعی...
دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارفرمایی ایران با تاکید بر اینکه وقتی سه جانبه گرایی واقعی در تامین اجتماعی به وجود نیاید نتیجه همین می شود که امروز شاهد هستیم؛ تامین اجتماعی به نقطه سربه سری رسیده و دچار بحران شده است گفت: از حالا به بعد این بحران با همسان سازی حقوق بازنشستگان بیشتر هم خواهد شد.
لوگوی سریال احضار با نماد «چشم جهان بین» در ابتدا حاشیه ها و انتقاداتی برای این سریال به همراه داشت که با توضیحاتی از قبیل نمادهای شیطان پرستی و فراماسونری این ابهامات برطرف شد.
باشگاه خبرنگاران جوان در راستای کمک به شناخت فضای انتخاباتی به بررسی فضای رسانهای حاکم بر این روزهای رسانه می پردازد.
به گزارش الف یکی از طرحهای در دستور کار مجلس طرح قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی است. این طرح ضمن اینکه مدافعانی در مجلس دارد منتقدانی هم در مراکز علمی کشور وجود دارند که ایرادات متعددی بر آن گرفته اند. آنچه میخوانید نقد کمیته پژوهشها و کارشناسیهای نظام پولی و مالی اسلامی حوزه علمیه قم است که تقدیم میشود.
اعتیاد در جامعه زنان موضوع چندان تازهای نیست، اما علنی شدن مصرف موادمخدر، سیگار و قلیان در اماکن عمومی توسط زنان و دختران جوان نشاندهنده این است که در حرکت جامعه به سمت مدرنیته این قشر در معرض انواع آسیبهای اجتماعی بهویژه اعتیاد به مواد مخدر قرار دارند.
یک داوطلب کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از بیتصمیمی حکومت در برخی مسایل چالشی میگوید: «اگر ما میخواستیم اینستاگرام را ببندیم باید آن را میبستیم و اگر میخواستیم که باز باشد باید دولت و حکومت آن را با صدای بلند اعلام میکرد که من این را نمیبندم تا مردم بتوانند برنامه ریزی کنند.»
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از سی ان ان، آسوشیتدپرس به دلیل اخراج یک روزنامه نگار جوان به خاطر فعالیت وی در شبکه های اجتماعی مورد انتقاد قرار گرفته است، برخی اظهار داشتند که این خبرگزاری از زمانی که وی در دانشگاه بوده، با یک کمپین سیاسی علیه این خبرنگار به خاطر اظهارات طرفدارانه از فلسطین تحت فشار بوده است. «امیلی وایلدر»، 22 ساله، در تاریخ 3 ماه می به عنوان همکار خبری...
گروه دانشگ اه خبرگزاری دانشجو، فاطمه کول؛ تقویم را نگاه میاندازم، سیام اردیبهشت روز ملی جمعیت نامگذاری شده است. آمارها حاکی از رشد کم جمعیت است، هرم جمعیتی دچار تغییراتی شده است. نزدیک به 10 درصد جمعیت ایران، افراد بالای 60 سال هستند. در سال 1355 پنج درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می دادند. بررسیها نشان میدهد در سال 1420 جمعیت سالمندان به 20درصد می رسد و این دوبرابر شدنها،...
تلاقی نزدیک سومین سال از پنجمین دهه عمر یک نظام سیاسی نوظهور با پانزدهمین قرن هجری شمسی، سرآغاز پایان تدوین ابرسندی است که برای نوشتنش مغز تصمیم گیری و بدنه کارشناسی کشوری با تمدنی بزرگ، یک دهه وقت صرف کرد تا نیم قرن آینده اش را به سلامت از وضعیت جاری به وضعیت مطلوب تغییر وضعیت دهد.
نرخ رشد و باروری جمعیت در کشور با سرعت عجیبی رو به کاهش است و پژوهشگران غربی این روند را «بحران خاموش جمعیت در ایران» نامیدهاند.
ایران علی رغم اینکه جزء کشورهای اسلامی است اما از الگوی رایج نرخ باروری بین کشورهای اسلامی تبعیت نکرده است و با وجود مشکلات اقتصادی و اجتماعی متعدد در تحولات ساختار جمعیتی دچار افت شدید نرخ باروری شد.
نه کسی از آمارهایی که میتوانستند به کمک جامعه بیایند چیزی میداند و گاهی نه حتی از آینده پیش رو؛ نمایشگاه کتاب که سالها خالی از خبرهایی که میتوانست در تاریخ ثبت کند، برگزار شد حالا بیش از یک سال است که از وضعیت برگزاری خود هم ما را بیخبر میگذارد!