هرگونه تماس با نام و برند مخابرات کلاهبرداری است / رئیس پلیس فتا: اگر برنده شدید لازم نیست به خودپرداز بروید
رئیس پلیس فتا کردستان با بیان اینکه کلاهبرداران سایبری برای برداشت غیرمجاز از حساب افراد همواره از روشهای مختلفی استفاده میکنند، گفت: برای جلوگیری از برداشت غیرمجاز از حساب بانکی، اطلاعات حساب بانکی به خصوص رمز های خود را در اختیار افرادی که از طرق مختلف به ویژه تماس تلفنی با شما ارتباط برقرار می کنند قرار ندهید.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، تلفنش که زنگ می خورد با خوشحالی بالا و پایین می پرد و به دنبال کارت بانکیش میشود که می گویند تو برنده ده میلیون تومان از همراه اول شده ای و چون خوش حساب بوده ای حال از رادیو جوان مستقیما با شما صحبت می کنند که فردا شب پخش شود.
ولی کافی است که برای دریافت حواله بانکی به خودپرداز بروید و با دادن یک سری رمز و ارسال پیامک تمام پول وی از حساب خارج می شود و بعد از آن سیم کارت مقابل خاموش و معلوم می شود که در نهایت طرف کلاهبردار بوده است و حال دستش به جایی نمی رسد نه آدرسی و نه شماره تلفنی برایش مانده است.
اینها را یکی از شهروندان کردستانی می گوید که مورد سوء استفاده کلاهبرداران قرار گرفت و به راحتی مقداری از حساب مالی خود را از دست داد، کم نیستند افرادی که روزانه به شیوه های مختلف مورد کلاهبرداری افراد دیگر قرار می گیرند و با اطلاع رسانی های مکرر همچنان گول یک سری تبلیغات و ترفند های دروغین را می خورند.
اگر برنده شدید نیاز ندارد به خود پرداز بروید
مهدی دانش پور رئیس پلیس فتا کردستان در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: کلاهبرداران سایبری برای برداشت غیرمجاز از حساب افراد همواره از روشهای مختلفی استفاده میکنند که یکی از این روشها برقراری تماس تلفنی با کاربران است. در این روش کلاهبردار در پوشش برنامههای صدا و سیما و امثالهم با کاربر تماس تلفنی برقرار میکند و با بیانی مسلط، به روشی که کاربر متوجه نشود اطلاعات بانکی و رمزهای او را دریافت و در فرصت مناسب اقدام به برداشت از حساب قربانی خود میکند.
وی گفت: برای جلوگیری از برداشت غیرمجاز از حساب بانکی، اطلاعات حساب بانکی به خصوص رمز های خود را در اختیار افرادی که از طرق مختلف به ویژه تماس تلفنی با شما ارتباط برقرار می کنند قرار ندهید.
وی افزود: کلیه شهروندان میتوانند به صورت شبانهروزی از طریق شماره تماس 096380 و مراجعه به سایت پلیس فتا، بخش مرکز فوریتهای سایبری، با کارشناسان پلیس فتا ارتباط برخط برقرار نموده و موارد کلاهبرداری اینترنتی (اعلام درگاههای بانکی جعلی / #فیشینگ و...)، مزاحمتهای آنلاین در شبکههای اجتماعی، حملات سایبری (هک و...)، برداشت غیرمجاز از حساب بانکی، اعلام تارنماهای مجرمانه در فضای مجازی را گزارش نمایند.
وی در پایان گفت: برقراری ارتباط تلفنی با مرکز فوریت های سایبری یکی از آسانترین روشهای برقراری ارتباط مردم با پلیس فتا است و افسران حاضر در این مجموعه به صورت 24 ساعته در حال خدمترسانی و ارائه مشاوره به مردم هستند و در صورت نیاز به شکایتهای مردمی نیز رسیدگی لازم را انجام میدهند.
هیچ نوع تماس تلفنی از مخابرات مبنی بر برنده شدن شهروندان انجام نشده است
مهندس آزاد حکمت مدیر مخابرات منطقه کردستان نیز در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: هیچ نوع تماس تلفنی از مخابرات استان کردستان مبنی بر برنده شدن از سوی این شرکت برای شهروندان انجام نشده است چرا که برای دریافت جوایز لازم نیست که هیچ نوع حضوری در بانک ها یا خودپردازهای بانکی داشته باشند، لذا به عموم شهروندان توصیه می کنم که فریب کلاهبرداران را در تماسهای تلفنی و پیامکی مبنی بر "برنده شدن در قرعهکشی "نخورید زیرا در صورت برنده شدن ابتدا اشخاص به سازمانها و موسسات مربوطه دعوت و مبلغ تعیین شده به صورت حضوری به برندگان ارائه میشود.
وی با هشدار مجدد به شهروندان نسبت به کلاهبرداری با شیوه قدیمی تماس تلفنی مجرمان با ادعای واهی برنده شدن در قرعه کشی صدا و سیما و خالی کردن حساب بانکی افراد، عنوان کرد: کلاهبرداران تلفنی با منتسب کردن خود به ارگانها و نهادهای دولتی و یا تحت نام رادیو جوان، رادیو پیام، رادیو معارف و همراه اول و ایرانسل با تماس با مردم، و اعلام برنده شدن در قرعه کشی، سناریوی کلاهبرداری خود را اجرا میکنند.
وی از پیگیری اپراتورهای تلفن همراه برای رسیدگی به کلاهبرداری های پیامکی خبر داد و گفت: مشترکان نباید تحت تاثیر چنین پیامک هایی شماره حساب یا رمز کارت های اعتباری خود را در اختیار دیگران قرار دهند.
انتهای پیام /