هشت لنج باری در قشم ساخته شد
قشم - ایرنا - مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم گفت: هشت فروند لنج باری به ارزش بیش از 96 میلیارد ریال در این منطقه تولید شد و به بهره برداری رسید.
محمدمهدی برنجی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این لنجها از جنس چوب و فایبرگلاس در ابعاد مختلف با سفارش سرمایهگذاران بخش خصوصی و با تکیه بر دانش متخصصان داخلی ساخته و به آب انداخته شد.
وی تصریح کرد: جزیره قشم با بهرهمندی واحدهای تولیدی فعال در زمینه تولید شناورهای چوبی، فایبرگلاس، فلزی و آلومینیومی، قطب تولید شناورهای دریایی در ایران است.
مدیر صنعت، معدن قشم ادامه داد: این شناورها با نظارت کارشناسان مجرب و متخصص سازمان بنادر و با رعایت استانداردهای بین المللی تولید می شود.
وی اظهار کرد: فعالیت صنایع کشتی سازی و تجهیزات دریایی در راستای عملیاتی شدن شعار «جهش تولید» و همچنین برای عمل به سیاستهای ابلاغی اقتصادی مقاومتی در جزیره قشم فعالیت مناسبی دارند.
برنجی گفت: از ابتدای امسال، ساخت 442 لنج به 18 واحد شناورسازی فعال در جزیره قشم سفارش داده شده که از این تعداد، 287 مورد مربوط به شناورهای باری، 109 مورد شناور صیادی، 13 مورد شناورهای تفریحی و مسافری و مابقی مربوط به سایر حوزه های مرتبط با تجهیزات دریایی است.
وی بیان کرد: از این تعداد 213 شناور 10 تا 200 تنی، 93 شناور 200 تا 500 تنی، 20 شناور 500 تا 1000 تنی و همچنین سایر اندازه ها در واحدهای شناورسازی و تولیدکنندگان تجهیزات دریایی در خط تولید است.
مدیر صنعت، معدن قشم ادامه داد: به همت تلاش متخصصان بومی، جزیره قشم جایگاه خود را به عنوان صادرکننده شناورهای دریایی در خلیج فارس تثبیت کردهاست.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و 500 کیلومتر در سالهای 1369 و 1370 با تصمیم دولت به 2 بخش منطقه آزاد با مساحت 300 کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و 200 کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با 150 هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول 150 کیلومتر و عرض میانگین 11 کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
*س_برچسبها_س*