پنج‌شنبه 29 شهریور 1403

هشدار جدی درباره شیوع مجدد کرونا

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع
هشدار جدی درباره شیوع مجدد کرونا

نگرانی‌ها درباره احتمال شیوع دوباره کرونا در آلمان رو به افزایش است. وزیر اقتصاد این کشور، رابرت هابک، به ویروس کووید -19 مبتلا شده و موسسه رابرت کخ نیز از افزایش تعداد موارد ابتلا به این بیماری خبر می‌دهد.

انستیتو رابرت کخ آلمان در حالی از شیوع مجدد کرونا در آلمان خبر می‌دهد که رابرت هابک، وزیر اقتصاد و معاون صدر اعظم این کشور هم در اثر ابتلا به این بیماری عفونی قرارهای کاری خود را لغو کرده است.

به گزارش یک خبرگزاری به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان، "رابرت هابک"، وزیر اقتصاد آلمان به بیماری کووید 19 مبتلا شده است. سخنگوی خبرگزاری آلمان در برلین گفت که وی عصر دوشنبه پس از مثبت شدن آزمایش یکی از نزدیکانش تست کرونا داده و مثبت شده است.

بنابراین او ابتدا قرارهای کاری خود را لغو کرده است. به نوشته رسانه ها وی اولین علائم سرماخوردگی را دارد.

البته هابک در ابتلا به کرونا تنها نیست. گزارش هفتگی فعلی موسسه انستیتو رابرت کخ (RKI) آلمان می گوید که "نشانه‌هایی از افزایش مجدد فعالیت کووید 19 در جمعیت آلمان و بخش سرپایی وجود دارد."

در این گزارش آمده است: تعداد بیماری‌های حاد تنفسی در هفته‌های اخیر در این فصل از سال بالاتر از حد معمول بوده است. بر اساس این گزارش در حال حاضر حدود 4.6 میلیون نفر در این کشور به این نوع بیماری ها مبتلا هستند. فرآیند عفونت ها عمدتاً توسط راینوویروس ها و ویروس کرونا تعیین می شود.

به این ترتیب تجزیه و تحلیل های فعلی توسط RKI نشان می دهد که کرونا در این کشور شیوع پیدا کرده و نرخ ابتلا به این عفونت در آلمان در حال افزایش است.

علائم کرونا در کودکان

تمام کودکان در هر سنی می‌توانند به بیماری ویروس کروناویروس 2019، به نام کووید -19 (COVID-19) مبتلا شوند. از علائم و نشانه‌های کرونا در نوزادان و کودکان آگاه باشید، از این‌که چرا کودکان ممکن است کرونا بگیرند، بدانید که چرا کودکان ممکن است به شکل متفاوتی تحت تأثیر کرونا قرار بگیرند، آیا برای کودکان هم واکسن کرونا وجود دارد و چه کاری می‌توانید برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا انجام دهید. در این مطلب با برخی از سؤالات شما بر اساس منابع علمی و به‌روز دنیا در مورد کرونا در نوزادان و کودکان آشنا شوید.

با توجه به محل زندگی شما، عوامل مورد استفاده برای تصمیم‌گیری در مورد نیاز فرزندتان برای آزمایش تشخیصی کووید -19 ممکن است متفاوت باشد. پزشک تعیین می‌کند که آیا آزمایش‌های تشخیصی کووید -19 را بر اساس علائم و نشانه‌های فرزند شما انجام دهد یا خیر و این‌که آیا فرزند شما با کسی که مبتلا به کووید -19 است تماس نزدیک داشته است یا خیر. اگر فرزندتان در معرض خطر بیماری جدی باشد، پزشک ممکن است تست PCR را انجام دهد. برای انجام تست PCR، از یک سواب بلند برای برداشتن نمونه از انتهای بینی استفاده می‌کند. نمونه سپس به آزمایشگاه ارسال می‌شود. اگر کودک خلط سرفه می‌کند، ممکن است مقداری از آن برای آزمایش ارسال شود.

هشدار جدی درباره شیوع مجدد کرونا 2