دوشنبه 20 اسفند 1403

هشدار وقوع سیلاب و توصیه مدیریت آب سدها / بارش ها تا 28 فروردین ادامه دارد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
هشدار وقوع سیلاب و توصیه مدیریت آب سدها / بارش ها تا 28 فروردین ادامه دارد

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: امروز سامانه بارشی در اغلب استان های کشور غیر از هرمزگان و سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان فعال است و موجب بارش باران و رعد و برق و وزش باد شدید موقت شده است، همچنین این سامانه در مناطق مستعد موجب بارش تگرگ و در مناطق مرتفع و سردسیر موجب بارش برف شده است.

وی ادامه داد: امروز 23 فروردین ماه شدت بارش‌ها در استان‌های خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، شرق سمنان، غرب یزد، جنوب اصفهان، شمال فارس، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری است.

مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: روز یکشنبه 24 فروردین پیش بینی بارش باران و وزش باد شدید موقت در استان های شمال شرق و شرق و جنوب کشور همچنین شمال غرب و استانهای واقع در سواحل خزر و دامنه جنوبی البرز وجود دارد، چنین در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: روز دوشنبه 25 فروردین علاوه بر مناطقی که ذکر شد در مناطقی از مرکز و غرب کشور نیز رگبار پراکنده باران خواهیما داشت.

مدیر پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: روز سه شنبه 26 فروردین در اغلب مناطق کشور آسمان آرام است و در نیمه شمالی کشور فزایش نسبی دما داریم.

وی افزود: در این روز همچنین بارش پراکنده و خفیف باران در شمال شرق و شرق و دامنه‌های جنوبی البرز پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان تاکید کرد: از روز چهارشنبه 27 فروردین سامانه بارشی دیگری از سمت جنوب کشور وارد می‌شود و در استان‌های بوشهر، فارس، هرمزگان و به تدریج کرمان و مناطقی از سیستان و بلوچستان موجب بارش خواهد شد. همچنین روز پنجشنبه 28 فروردین این سامانه در شرق کشور هم فعال خواهد بود و پیامد فعالیت این سامانه رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد بارش تگرگ است.

مدیر پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی بیان کرد: در مناطقی که ذکر شد پیش بینی بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، آبگرفتگی معابر عمومی و لغزندگی جاده‌های مواصلاتی پیش‌بینی می‌شود، این شرایط تا روز دوشنبه 25 فروردین ادامه دارد و توصیه می‌شود از توقف در کنار رودخانه ها خودداری شود، مدیریت آب سدها در دستور کار قرار گیرد و تمهیداتی برای عبور سیلاب احتمالی اندیشیده شود، همچنین اقدامات پیشگیرانه جهت حفظ محصولات کشاورزی در دستور کار باشد.

وی اظهار داشت: روز آینده شهرکرد با کمینه دمای 2 درجه زیر صفر سردترین مرکز استان و بندرعباس با بیشینه دمای 34 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان خواهدبود.

ضیائیان در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران امروز ابری و جهت باد در پایتخت جنوب غربی با سرعت 7 کیلومتر بر ساعت است، دید افقی امروز در تهران 10 کیلومتر و نسبی 58 درصد است.

وی اضافه کرد: روز آینده آسمان تهران نیمه ابری در برخی ساعات همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران 16 و 7 درجه خواهد بود.

انتهای پیام / ب

سیلاب هواشناسی بارش محصولات کشاورزی فارس ضیائیان تگرگ هوای تهران باران در تهران