دوشنبه 12 آبان 1404

هفت درصد عملیات برف روبی راه‌های کشور به قزوین اختصاص دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
هفت درصد عملیات برف روبی راه‌های کشور به قزوین اختصاص دارد

قزوین - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قزوین گفت: هزار کیلومتر راه کوهستانی و سخت عبور در استان وجود دارد و هفت درصد عملیات برف روبی راه های کشور در قزوین انجام می‌شود.

جواد حق لطفی روز یکشنبه در نشست ستاد مدیریت بحران استان قزوین افزود: سیل در سال جاری 27 میلیارد تومان خسارت به ابنیه فنی و راه‌های استان خسارت وارد کرد اما ما جزو 21 استانی نبودیم که اعتبار جبران خسارت دریافت کند.

این مسوول گفت: تاکنون از محل اعتبارات 10 و 12 بحران اعتباری برای رفع و جبران خسارت‌های سیل امسال به راه‌های این استان تخصیص نیافته است. حق لطفی ادامه داد: هزار کیلومتر از راههای این استان برف گیر و صعب العبور است و با امکانات فعلی برای مقابله با بحران 50 دستگاه کمبود داریم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین افزود: استان قزوین دارای 2 هزار و 600 کیلومتر راه شوسه و خاکی است که به جهت تمهید تدارکات قبل از انتخابات در روستاها، باید یک ماه پیش از انتخابات برای شن ریزی و رگلاژ آنها اقدام شود که در همین خصوص برای اجاره 33 دستگاه ماشین نیازمند 600 میلیون تومان اعتبار هستیم. اکرم نجفی مدیرکل امور روستایی استانداری قزوین نیز در این نشست با بیان اینکه در حوزه آب شرب قزوین 33 مخازن در مدار داریم که فرسوده هستند، گفت: البته مخازن پوسیده که در مدار نیستند 17 مورد است که با توجه به خطرات احتمالی ناشی از پوسیدگی آنها، فرمانداران و بخشداران در سریعترین زمان مدیریت لازم را جهت جلب مشارکت جامعه محلی برای طرح جمع آوری وفروش مخازن به منظور هزینه کرد در اجرای طرحهای جدید آب رسانی باید داشته باشند.

*س_برچسب‌ها_س*