دوشنبه 5 آذر 1403

همراهی آموزش و پرورش با نهادهای دینی

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع

دبیر کمیته معارف شورای عالی آموزش و پرورش گفت: مدارس علوم معارف اسلامی بیشترین قرابت را با رسالت سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دارند.

جعفر آبادی صبح امروز در نشست مشترک با مدیرکل آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد، مسئول آموزشی مدارس شهید مطهری و مدیران مدارس علوم و معارف اسلامی اظهار داشت: تفاوت عمده مدارس معارف اسلامی با سایر مدارس، وابسته بودن مدارس معارف به برخی نهادهای دینی از جمله حوزه‌های علمیه، مدرسه عالی شهید مطهری، جامعه المصطفی و جامعه الزهرا در سراسر کشور است.

وی مشارکت و همراهی آموزش و پرورش با نهادهای دینی و حوزه‌های علمیه را برای پیشبرد اهداف تاسیس مدارس علوم و معارف اسلامی مهم و ضروری دانست و افزود: برای تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش همه باید به آموزش و پرورش کمک کنند.

آبادی داشتن حساسیت بالا در انتخاب مدیران مدارس علوم و معارف اسلامی را خواستار شد و ادامه داد: چنانچه مدیری بر خلاف اصول، ضوابط و معیارهای لازم برای این نوع مدارس انتخاب شود معلمان، دانش آموزان و برنامه ریزان مدارس علوم و معارف اسلامی به طور حتم از اهداف و چشم اندازی که برای آنها ترسیم شده، دور می‌شوند.

وی با بیان اینکه مدارس شهید مطهری و صدرا در استان کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند، خاطرنشان کرد،: عملکرد مدرسه شهید مطهری در این استان مطلوب تر از مدارس صدرا بوده و کسب شش رتبه زیر 500 در کنکور سراسری امسال توسط دانش آموزان مدارس شهید مطهری این استان به تنهایی خود گواه این مدعا است.

آبادی کمبود فضای فیزیکی کلاس درس، خوابگاه برای دختران و همچنین نبود پایه دوره اول متوسطه ویژه پسران را دو مشکل عمده پیش روی مدارس شهید مطهری استان اعلام کرد و گفت: با توجه به نگاه ویژه وزیر به این نوع مدارس تلاش می‌شود مشکلات آنها به حداقل برسد و شاهد فضای آرام بخش برای درس و تحصیل دانش آموزان مستعد این استان باشیم‌.

وی از استقبال دانش آموزان در این استان برای ورود به مدارس علوم و معارف اسلامی خبر داد و افزود: از این تعداد حدود 60 دانش آموز آن گزینش شده‌اند.