همه دستگاههای حاکمیتی باید در حوزه نمایش خانگی با صداوسیما هماهنگ باشند
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در اختتامیه نخستین نمایشگاه رسانههای صوت و تصویر فراگیر ایران (رصتا) با اشاره به حکمرانی رسانهای، افزود: خوشبختانه مسئولیت صدور مجوز صوت و تصویر فراگیر به صداوسیما واگذار شده است. شبکه نمایشخانگی و بهویژه تولید سریال و محتوا در رسانههای صوت و تصویر فراگیر با مجوز و نظارت سازمان ساترا انجام میشود...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در اختتامیه نخستین نمایشگاه رسانههای صوت و تصویر فراگیر ایران (رصتا) با اشاره به حکمرانی رسانهای، افزود: خوشبختانه مسئولیت صدور مجوز صوت و تصویر فراگیر به صداوسیما واگذار شده است. شبکه نمایشخانگی و بهویژه تولید سریال و محتوا در رسانههای صوت و تصویر فراگیر با مجوز و نظارت سازمان ساترا انجام میشود و جا دارد از ساترا تشکر ویژهای داشته باشیم.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن تشکر از وزارت ارشاد بهخاطر همکاری با ساترا با اشاره به ضرورت هماهنگی با ساترا در راستای هدایتگری و نظارت درست بر رسانههای صوت و تصویر فراگیر، خاطرنشان کرد: همه دستگاههای حاکمیتی در حوزه نمایشخانگی باید با صداوسیما هماهنگ باشند، چون تعدد حاکمیتی آسیب میزند و بایستی وحدت رویه حفظ شود.
وی با اشاره به اینکه سریالهای خانگی باید به سمتی بروند که به تحکیم خانواده کمک کنند، خاطرنشان کرد: عزیزانی که سریال خانگی میسازند اگر ترویج شهوت و خشونت و جنایت دارند، این با نظریه مهدویت نمیسازد. اگر فرض کنیم این سکوهای رسانهای بعد از ساخت سریال و فیلم و... در جامعه اثربخشی شأن محبت و عشق بین مردم باشد، تحکیم خانواده باشد، مشخص است که منتظران واقعیاند.
حجتالاسلام خسروپناه بیان کرد: فیلمها، سریالها و آثار شبکه خانگی باید محبت را در خانواده افزایش دهد عشق بین همسران، بین فرزندان و والدین را افزایش دهد. آیا رسانهها توانستهاند این پیام را به جامعه ایرانی و جهانی منتقل کنند؟ الگوهای ما که نباید بالیوود و هالیوود باشد و انشاءالله که در میان هیچ سکویی در ایران اسلامی این طور نباشد.
سعید مقیسه رئیس ساترا درباره اتفاق مهم نمایشگاه رصتا گفت: مجموعهای به نام آومیک که واسطی بین ساترا و سکوهای دارای مجوزی که در این نمایشگاه حضور داشتند است که نتیجه ارزیابیشان به حمایت از سکوها منتج میشود. البته در آومیک مشاورهها درباره زیرساختها و موارد دیگر انجام میشود؛ دیگر اتفاق مهم نمایشگاه، تشکیل مجمع رصتا بود. جزئیات این مجمع در سایت ساترا بارگذاری شده است و نمایندگان میتوانند در یک ماه پیشرو علاوهبر حضور برای کاندیداتوری در شورای راهبردی مجمع، اعلام آمادگی کنند.
رئیس ساترا با اشاره به کمیتههای مجمع رصتا بیان کرد: کمیته مجوز تولید، کمیته مجوز انتشار، کمیته ضدرقابت، حل اختلاف، بررسی تخلفات، کمیته حمایتهای صداوسیما و حمایتهای دولتی از جمله این کمیتههاست. این کمیتهها تنظیم مقررات میکنند یا به مشکلات رسیدگی میکنند و با حضور نمایندهای است که شورای راهبری مجمع رصتا معرفی میکند.
در ادامه از غرفههای برتر رسانهای نمایشگاه تجلیل شد.
منبع: کیهان