سه‌شنبه 4 آذر 1404

هواشناسی ایران 1404/9/4؛ تشدید آلودگی هوا؛ 7 شهر در مرز وضعیت "خطرناک"

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
هواشناسی ایران 1404/9/4؛ تشدید آلودگی هوا؛ 7 شهر در مرز وضعیت "خطرناک"

سازمان هواشناسی از تشدید آلودگی هوا و در وضعیت "خطرناک" قرارگرفتن آسمان 7 شهر خبر داد و اعلام کرد: از چهارشنبه در شمال غرب و غرب بارندگی روی می‌دهد.

اقتصادی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی سازمان هواشناسی از بعدازظهر چهارشنبه با عبور امواج کم‌دامنه از نیمه شمالی کشور ابتدا در برخی نقاط استان‌های واقع در شمال‌غرب، غرب و پنج‌شنبه در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی افزایش ابر، بارش‌های پراکنده و خفیف و گاهی وزش باد رخ می‌دهد. همچنین روزهای جمعه و شنبه در سواحل دریای خزر بارش خفیف پیش‌بینی می‌شود.

تا اوایل هفته آینده تداوم انباشت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت پیش‌بینی می‌شود. از چهارشنبه در نوار شمالی و از پنج‌شنبه در شمال‌شرق کشور روند کاهش نسبی دما آغاز می‌شود. دریای خزر نیز روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه مواج است.

هشدار نارنجی حاکمیت الگوی پایداری جو، تقویت وارونگی دما

زمان پایان: چهارشنبه 1404/09/05

نوع مخاطره: افزایش شدید غلظت آلاینده‌های جوی و تقویت کاهش کیفیت هوا

منطقه اثر:

سه‌شنبه 1404/09/04: تهران، کرج، اراک، اصفهان، تبریز و اهواز.

چهارشنبه 1404/09/05: تهران، کرج، اراک، اصفهان، مشهد و اهواز

اثر مخاطره: افزایش غلظت آلاینده‌ها، افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای تمام گروه‌ها و در صورت عدم مهار منابع آلاینده (ثابت و متحرک) در مناطق پرتردد و صنعتی شاخص آلودگی به آستانه خطرناک خواهد رسید.

توصیه: مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز برای تمام اقشار جامعه. کنترل و پایش مداوم شاخص‌های آلودگی توسط دستگاه‌های ذی ربط به منظور اتخاذ تصمیمات مقتضی برای حفظ سلامت شهروندان.

هواشناسی ایران 1404/9/2؛ تداوم افزایش آلودگی هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت