وارد شدن فدراسیون نجات غریق به فهرست تقدیر از مدالآوران
معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان از وارد شدن نام فدراسیون نجات غریق و غواصی به فهرست تقدیر از مدال آوران خبر داد.
معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان از وارد شدن نام فدراسیون نجات غریق و غواصی به فهرست تقدیر از مدال آوران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فدراسیون نجات غریق و غواصی، معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه نام فدراسیون نجات غریق و غواصی وارد فهرست تقدیر از مدال آوران شده است، در مورد «طرح ملی بانو توانا» گفت که مصوبه این طرح از شورای عالی ورزش اخذ خواهد شد و اعتبار لازم برای اجرای آن هم جذب می شود.
در جریان نشست هم اندیشی روسای هیات های استانی در جزیره کیش دکتر مریم کاظمی پور معاون وزارت ورزش در امور بانوان گفت: 21 ماه از عمر وزارت در دولت سیزدهم می گذرد، طی این مدت مسئولان ورزش کیش همیشه پای کار بوده و در برگزاری بسیاری رویدادها مشارکت داشته اند.
وی با تشکر از مهدی حیدری رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی بابت توجه ویژه به ورزش بانوان خاطرنشان کرد: سال گذشته طرحی در هیات دولت مطرح شد که مبتنی بر حفظ سلامت و جان انسان ها بود.
دکتر کاظمی پور با تاکید بر اینکه فدراسیون نجات غریق در مسیر حرکتی خود موفق بوده است، به مدال آوری نماینده ایران در مسابقات نجات غریق قهرمانی جهان اشاره کرد و از وارد شدن نام فدراسیون به فهرست تقدیر از مدال آوران خبر داد.
وی در این نشست که مدیران فدراسیون شنا و روسای هیات های استانی هم در آن حضور داشتند، تاکید کرد که توجه به ارتقای دانش فنی و زیرساخت ها به توسعه ورزش قهرمانی و همگانی در این دو فدراسیون کمک می کُند.
معاون وزیر ورزش همچنین از پیگیری ها برای حل معضل مسکن ورزشکاران خبر داد.
وی در بخشی از صحبت هایش با یادآوری اینکه چهار فدراسیون در زمینه آب درمانی فعال هستند، گفت: متولی زیرساخت های آبی دو فدراسیون نجات غریق و غواصی و شنا هستند، به همین دلیل تصمیم گرفتیم تدوین طرح ملی بانو توانا را با این دو فدراسیون آغاز کنیم.
دکتر کاظمی پور با اشاره به برگزاری نشست های تخصصی در این زمینه گفت که قطعا از پیش نویس طرح مورد نظر در جلسه شورای عالی ورزش دفاع می کنم و برای عملیاتی شدن آن اعتبارات لازم جذب خواهد شد.
معاون وزیر ورزش با تاکید بر اهمیت نیروی انسانی متخصص در اجرای طرح ها، تصریح کرد: یکی از دلایل عدم موفقیت طرح ها به عدم به کارگیری افراد متخصص مربوط می شود، برای اجرای طرح ملی بانو توانا هم باید نیروی متخصص به کار گرفته شود، اگر نیروی لازم نیست باید تربیت شود و اگر هست برای تقویت و ارتقای دانش فنی آنها اقدام شود.