واژگونی اتوبوس
واژگونی اتوبوس
بیشترین تعداد با 16 مورد فوتی مربوط به تصادفات رخ داده در استان اصفهان است و پس از آن خراسان جنوبی و استان البرز با 13 و 11 مورد فوتی در رتبه بعدی قرار دارند.
تحقیق مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی میگوید هزینههای اقتصادی و اجتماعی تصادفات رانندگی در کشور ما بالغ بر هشت درصد تولید ناخالص داخلی و برای سال 90 معادل 519 هزار میلیارد ریال است؛ این عدد برای سال 95 بیش از 535 هزار میلیارد ریال است و سالبهسال هم افزایش یافته است.
ایسنا نوشت: پنج روز از حادثه واژگونی اتوبوس حامل خبرنگاران محیط زیست که برای تهیه گزارش از سوی ستاد احیای دریاچه ارومیه دعوت شده بودند، میگذرد و از آن زمان تاکنون، نه تنها مسئولان سازمان محیط زیست و ستاد مذکور عذرخواهی نکردهاند، بلکه سخنان و ادعاهای روز گذشته کلانتری مبنی بر VIP بودن اتوبوس خبرنگاران و مزخرف خواندن گلایههای شهروندان از او، خشم و واکنشهای بسیاری در افکارعمومی و شبکههای...
پنج روز از حادثه واژگونی اتوبوس حامل خبرنگاران محیط زیست که برای تهیه گزارش از سوی ستاد احیای دریاچه ارومیه دعوت شده بودند، میگذرد و از آن زمان تاکنون، نه تنها مسئولان سازمان محیط زیست و ستاد مذکور عذرخواهی نکردهاند، بلکه سخنان و ادعاهای روز گذشته کلانتری مبنی بر VIP بودن اتوبوس خبرنگاران و مزخرف خواندن گلایههای شهروندان از او، خشم و واکنشهای بسیاری در افکارعمومی و شبکههای اجتماعی...
حسن ظهوری همه ما را جمع کرد. با تک تک ما صحبت کرد تا به خودمان بیاییم. از همه خواست که با حرکت دست، پا و کمر وضعیت مصدومیت خود را مشخص کنند.
مجموع جانباختگان دو حادثه «واژگونی اتوبوس خبرنگاران محیطزیست» و «تصادف اتوبوس سربازان» که به فاصله کمتر از 24 ساعت از یکدیگر در تاریخ دوم و سوم تیرماه امسال رخ داد از مجموع قربانیان حوادث مرتبط با اتوبوس در تیرماه سال 99 بیشتر است. موضوعی که نشان میدهد حوادث اتوبوسها در حال افزایش است و مسئولان مربوطه البته چندان نگران این موضوع به نظر نمیرسند.
نام: مهشاد خانم؛ خانم رسانههای ایران که یادش برای همیشه در تاریخ رسانه و محیط زیست زنده میماند.
در نشست بررسی مخاطرات خبرنگاری علمی با نگاه به حادثه سقوط اتوبوس خبرنگاران با تاکید بر اینکه در رسانه های دنیا برای ایمنی خبرنگاران استانداردهایی تعریف و تنظیم شده است، در ادامه به وضعیت ایمنی خبرنگاران در کشورمان اشاره شد که همچنان با نبود ایمنی با مخاطرات حرفهشان دست و پنجه نرم می کنند.
با توجه به حادثه تلخ رخ داده برای جامعه خبری کشور در اثر واژگونی اتوبوس حامل خبرنگاران، تشکلهای رسانهای با انتشار بیانیه مشترکی خواستار رسیدگی سریع و اعلام دلایل بروز این واقعه غمبار و برخورد جدی با مقصران و عذرخواهی سازمان حفاظت محیط زیست شدند.
آنهایی که مرا میشناسند بدانند این انقلاب مال خداست و خود را فدای آن کنند. خداوند همیشه رحمت خود را از این ملت دریغ نفرماید و طول عمر به امام امت عطا فرماید
درپی وقوع حادثه تلخ واژگونی اتوبوس حامل خبرنگاران محیط زیست در بازدید از دریاچه ارومیه، معاون اسبق محیط انسانی سازمان محیط زیست گفت: مسئولان ذیربط باید بهجای توجیه این حادثه ناگوار ضمن عذرخواهی از خانوادههای داغدیده، پاسخگو باشند که اگر اتوبوس حامل خبرنگاران استاندارد بوده، پس چرا این تصادف اتفاق افتاده است؟
شهید موسی کلانتری در سال 1358 از سوی شورای انقلاب به عنوان وزیر راه و ترابری برگزیده شد و تا هفتم تیر 1360 در این سمت مشغول خدمت بود.
میتوانست با پذیرش انتقادات، یک پیام تسلیت به داغدیدگان و یک عذرخواهی ساده از مردم، همه حواشی را دور کند. اما با نشستن بدشکل روبهروی داغدیدگان، عذرخواهی نکردن، تسلیت نگفتن و مزخرف خواندن انتقادات، یک دنیا نمک روی زخم داغدیدگان پاشید.
مقامهای دولتی، همچنان از قبول مسؤولیت خود در این حادثه، امتناع میکنند. این رفتار باعث شد که موج خشمی در میان خبرنگاران ایرانی ایجاد شود. رسانههای ایران انتظار دارند که معاون رییس جمهور ایران در این حادثه استعفاء کند.
تا زمانی که سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به رسیدگی و برخورد با مسببین این حادثه اقدام ننماید و گزارش آن را همراه با عذرخواهی از خانواده های داغدیدگان و جامعه رسانه ای منتشر نکند، انعکاس اخبار مثبته آن سازمان در رسانه ها متوقف و سکوت خبری در قبال این سازمان درپیش می گیرند.