واکنش دبیرکل کمیته المپیک به نشست اعضای ناراضی کمیسیون ورزشکاران
تهران - ایرنا - دبیرکل کمیته ملی المپیک در واکنش اظهارات برخی اعضای کمیسیون ورزشکاران در نشست خبری جداگانه گفت: مسیر گفتوگو باز است و اگر دوستان باز هم شبههای دارند، حاضریم آنرا حل و فصل کنیم.
به گزارش ایرنا؛ کیکاوس سعیدی روز سه شنبه این اظهارات را در گفتوگویی بیان کرد و گفت: اختلافات ریشهداری در کمیسیون ورزشکاران وجود ندارد و دوستان نظراتی داشتند که در جای خودش بحث شد.
وی ادامه داد: البته در دور قبل اختلاف نظرهایی وجود داشت که هفت نفر استعفا کردند و با تلاش صالحی امیری استعفاها پس گرفته شد.
دبیرکل کمیته ملی الپمیک درباره صحبتهای حسن یزدانی در نشست خبری اعضای ناراضی کمیسیون ورزشکاران توضیح داد: حسن یزدانی و محمدرضا گرایی برای ما قابل احترام هستند و کمیته ملی المپیک خانه آنها است. این مسائل، داخلی حل می شود و اگر سوءتفاهمی باشد با گفتوگو برطرف خواهد شد.
سعیدی درباره اظهارات احسان دادی که گفته بود قصد عمل در آلمان را نداشت، توضیح داد: حمایتهای مالی و مدیریتی ما از قهرمانان مستقیم نیست و با درخواست فدراسیونهای ورزشی مربوطه است. فدراسیون کاراته از ما درخواست کرد که به حمیده عباسعلی کمک کنیم تا برای مداوا به آلمان اعزام شود و هماهنگی انجام شد. برای سهراب مرادی هم همین طور و فدراسیون درخواست کرد و کمیته ملی المپیک هم حمایت کرد. برای حدادی هم اگر درخواست فدراسیون واصل میشد ما در هیات اجرایی بررسی میکردیم و به این موضوع پاسخ میدادیم بنابراین این اظهارات حدادی عجیب است.
نخستین نشست کمیسیون ورزشکاران پس از برگزاری دومین دوره انتخابات در 21 آبان و راهیابی 15 عضو به یکی از کمیسیونهای 18گانه کمیته ملی المپیک و معرفی چهار عضو دیگر از سوی رییس این نهاد، هفت آذر برگزار در حالی برگزار شده بود که فدراسیون کشتی در این بیانیه اعلام کرد حسن یزدانی و محمدرضا گرایی نمایندگان منتخب کشتی در اولین نشست این کمیسیون حاضر نخواهند شد و فدراسیون کشتی اعتراض خود را به این انتخابات مهندسی شده را کمیته بین المللی المپیک (IOC) اعلام خواهد کرد.
اما این در این نشست تکلیف رییس و نایب رییس مشخص شد و در دومین نشست کمیسیون که هفته گذشه برگزار شده بود 9 نفر به نشانه اعتراض غیبت کردند و پس از چند روز برخی از اعضای ناراضی نظیر هادی ساعی، حسن یزدانی، محمدرضا گرایی، احسان حدادی و شهربانو منصوریان با برگزاری نشستی در فدراسیون کشتی اعتراض کردند.
وی درباره مطرح شدن نام وی به عنوان سرپرستی بازیهای اسلامی گفت: نامزد سرپرستی نبودم و رای هم ندادم. اعضا لطف کردند و اسم من را رد کرده بودند از طرفی اگر بخواهم که در یکی از کاروانها سرپرست شوم از لحاظ مدیریتی مطلوب نیست و گزارشی هم که دادند و گفتند که من رای نیاوردم کذب بود.
معرفی سرپرست کاروان ایران در بازیهای کشورهای اسلامی (یکشنبه) در نودوهفتمین نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک در حالی مطرح شد که برخی از انتخاب هادی ساعی خبر دادند. اما براساس روال، مجموع آرا اکتسابی فرد منتخب باید نصف به علاوه یک رای باشد و این به معنای کسب دست کم 7 رای است؛ در صورتیکه ساعی به نظر در این رایگیری تنها 5 و به عبارتی کمتر از نصف به علاوه یک رای کسب کرده است.
*س_برچسبها_س*