دوشنبه 5 آذر 1403

واکنش رئیس مرکز بهداشت دنا به کمبود متخصص زنان در پاتاوه

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
واکنش رئیس مرکز بهداشت دنا به کمبود متخصص زنان در پاتاوه

رئیس مرکز بهداشت دنا گفت: با پیگیری ها صورت گرفته قرار است سه متخصص زنان و زایمان در هفته ای 2 روز جهت موضوعات درمانی در بخش پاتاوه حضور پیدا کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  صبح زاگرس سلامت و درمان محور توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کلیه جوامع بشری بوده و اهمیت ویژه ای در توسعه زیرساخت بخش های مختلف جامعه دارد.

هدف نهایی نظام هر کشور ارایه خدمات بهداشتی و درمانی و ارتقای سطح سلامت آحاد مردم است در این راستا توسعه امکانات درمانی در مناطق کمتر توسعه یافته یکی از برنامه های مهم نظام سلامت و درمان کشور است.

تلاش ها و خدمات مختلف برای رفع محرومیت ها در حوزه سلامت و درمان در استان مشاهده شده است اما در برخی مناطق کهگیلویه و بویراحمد همچنان محرومیت در حوزه بهداشت و درمان مشاهده می شود.

بخش پاتاوه از توابع شهرستان دنا دارای روستاها مختلفی است که با وجود مراکز بهداشت روستایی جهت دسترسی به امکانات درمانی نیاز است به بخش مربوطه یعنی پاتاوه مراجعه شود در این راستا امکانات درمانی بیشتری باید در این بخش به مراجعه کنندگان ارائه شود.

در همین رابطه ساکنان بخش پاتاوه از نبود پزشک زنان و زایمان گلایه داشته و عنوان کردند: در شرایط سخت کرونایی به این دلیل که تنها یک پرشک زنان و زایمان وجود دارد شاهد ازدحام در درمانگاه پاتاوه هستیم.

این شهروندان اظهار کردند: در شرایط کمبود پزشک زنان و زایمان بنابراجبار باید در مرکز استان و شهر یاسوج حضور پیدا کنیم که این موضوع به دلیل بعد مسافت و همچنین شرایط کرونا سبب مشکلاتی برای مراجعه کنندگان می شود.

در این رابطه رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان دنا در گفتگو با خبرنگار ما گفت: 1 متخصص زنان به علت دیسک کمر توان ادامه کار برای او مقدور نشد و برای حل این موضوع با ارسال نامه ای به معاونت درمان جهت حضور متخصص زنان اقدام شد.

پریسایی با بیان اینکه جهت حضور متخصص زنان در هفته ای دو بار در بخش پاتاوه رایزنی شد صورت گرفت، گفت: با پیگیری ها صورت گرفته قرار است سه متخصص زنان و زایمان در هفته ای 2 روز در بخش پاتاوه حضور داشته باشند.

این مسئول در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان بخش پاتاوه گفت: ایرادهایی در خصوص بیمارستان بخش پاتاوه گرفته شد در این راستا نماینده های فنی، کارشناسان بهداشت جهت برطرف کردن مشکلات اقدام کردند تا مشکلات و وضعیت بیمارستان مورد بررسی و حل قرار گیرد.

وی در ادامه بیان کرد: رقابتی بین شهرستان ها وجود دارد و در این رقابت در موضوعات درمانی هرشهرستان رتبه برتر را داشته باشد 500 دز واکسن کرونا دریافت می کند بنابراین شهرستان دنا دو مرحله واکسن کرونا با 400 دز واکسن دریافت کرد از طرفی سهمیه واکسن کرونا در مناطق زلزله زده افزایش یافت.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان دنا در پایان گفت: با توجه به ایام بازگشایی مدارس تمامی معلمان در شهرستان دنا واکسن کرونا دریافت کرده اند و دانش آموزان در برنامه واکسن کرونا قرار دارند از طرفی بر اساس برخی گمانه زنی ها ممکن است مدارس در اول آبان بازگشایی شوند.

خبرنگار: محسن بهمنیار

انتهای پیام /