وجود بیش از 5 هزار شرکت دانش بنیان در کشور / اقتصاد دانش بنیان در اولویت دانشگاه ها قرار گیرد
ستاری گفت: خراسانجنوبی میتواند جزو استانهای دارای اقتصاد دانش محور باشد چراکه این استان دانشگاهها و دانشجویان بسیار خوب و قابل توجهی دارد و شرکتهای دانش بنیان این استان ظرفیت رشد سریع را دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در حاشیه بازدید از مراکز رشد و نوآوری خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در کشور بیش از پنجهزار شرکت دانشبنیان فعال است.
وی افزود: خراسانجنوبی میتواند جزو استانهای دارای اقتصاد دانش محور باشد چراکه این استان دانشگاهها و دانشجویان بسیار خوب و قابل توجهی دارد و شرکتهای دانش بنیان این استان ظرفیت رشد سریع را دارد. معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان کرد: نتیجه کار امروز میتواند این باشد که امکانات جدیدی در اختیار پارک علم و فناوری خراسانجنوبی قرار گیرد و جهت گیری دانشگاه به سمت اقتصاد دانشبنیان ادامه پیدا کند. ستاری عنوان کرد: در مورد دانشگاههای نسل سوم و چهارم اولویت حل معضلات جامعه است. وی خاطرنشان کرد: لذا در این راستا اولویت دانشگاههای خراسانجنوبی باید حل معضلات استان باشد چراکه در این شرایط میتوان پایه اقتصاد دانش بنیان مناسبی داشت و شاهد تغییرات اساسی در استان بود. معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از غلبه بر موج اول شیوع ویروس کرونا با حضور شرکتهای دانش بنیان خبر داد و افزود: با نوآوریهای این شرکتها در همان روزهای نخست شیوع کرونا در زمینه تجهیزات، دارو و امکانات پزشکی لازم در بخشهای بیمارستانی نیاز به واردات نداشتیم. ستاری تصریح کرد: حل مسائل مردم اولویت حوزه پژوهشی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری است لذا در این راستا در قالب شرکتهای دانش بنیان، پارکهای علم و فناوری و کارخانجات نوآوری زیرساختهای مفصلی برای حمایت از یک ایده دارند و در این سالها زیرساختها توسعه پیدا کرده است. وی با بیان اینکه استان خراسان جنوبی در حوزه زیرساختها مسائل جدی دارد که ما باید برای توسعه آن کمک کنیم، گفت: پارک علم و فناوری خراسان جنوبی در سالهای اخیر نسبت به سالیان گذشته توسعه پیدا کرده است. معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اظهار کرد: تعداد شرکتهای دانش بنیان با پتانسیلهای خراسانجنوبی خیلی فاصله دارد اما همین حرکت توسعه آنان باید تقویت شود. ستاری در خصوص اعطای تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان در زمینه کرونا، اظهار کرد: اکنون قراردادهای زیادی برای تولید واکسن و دارو، تجهیزات پزشکی و تولید ماسک و مواد ضدعفونی منعقد شده است. وی عنوان کرد: شرکتهای دانش بنیان با استفاده از این تسهیلات موفق به حل معضلات کشور برای مقابله با کرونا شدند. انتهای پیام /