سه‌شنبه 16 بهمن 1403

ورزشگاه شهید حاجی بابایی میزبان بازی‌های خانگی تیم فوتبال پاس همدان شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
ورزشگاه شهید حاجی بابایی میزبان بازی‌های خانگی تیم فوتبال پاس همدان شد

همدان - ایرنا - مدیر اجرایی باشگاه پاس همدان گفت که ورزشگاه شهید حاجی بابایی در مریانج به عنوان میزبان بازی‌های خانگی تیم پاس در فصل جدید رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال کشور انتخاب شد.

"محمد آرتیمانی" روز پنج شنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا اظهار داشت: تیم پاس که در سال‌های اخیر در ورزشگاه شهید حاجی بابایی بازی می کرد و امسال نیز با صلاحدید کادر فنی و مدیران باشگاه، همچنان در این زمین به میدان می‌رود.

وی افزود: تیم پاس شنبه آینده و در هفته دوم رقابت‌های گروه ب لیگ دسته 2 فوتبال کشور و از گروه ب، میزبان اسپاد تهران است.

آرتیمانی خاطرنشان کرد: با حمایت مدیریت باشگاه، دستگاه ورزش و هیات فوتبال استان همدان، مشکلات تیم پاس در حال پیگیری و حل و فصل است.

مدیر اجرایی باشگاه پاس همدان اظهار داشت: تمام تلاش مجموعه مدیریتی باشگاه رفع مشکلات و فراهم کردن نیازهای ضروری تیم برای کسب نتایج مطلوب است.

وی شکست هفته نخست مقابل ون پارس اصفهان را حق پاس ندانست و گفت: در این دیدار شایسته باخت نبودیم هر چند بازیکنان هنوز به شرایط کامل آرمانی و آمادگی مطلوب نرسیده بودند.

وی با تاکید بر اینکه همه مسوولان باید پاس را حمایت کنند، بیان کرد: پاس نیازمند حمایت همه جانبه مسوولان است.

تیم پاس همدان در گروه ب لیگ دسته دوم فوتبال کشور قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*