ورود مدیریت بحران به ارزیابی اقدامات پیشگیرانه دستگاههای خدمت رسان در استان تهران
حامد یزدی مهر، صبح چهارشنبه، با اشاره به وضعیت جغرافیایی کشور و میزان حادثه خیزی در برخی نقاط اظهار کرد: توجه به اقدامات پیش از وقوع سیل تا جایی مهم است که به هر میزان به این حوزه اهمیت داده شود و تمهیدات و پیشگیریهای لازم صورت گرفته باشد به همان میزان در هنگام وقوع حادثه با خسارت کمتری مواجه خواهیم بود.
مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به ماده 2 قانون مدیریت بحران کشور گفت: تعیین نقاط آسیب پذیر و تحلیل ریسکهای موجود در موضوع سیل، از اصلیترین وظایف دستگاههای متولی این مخاطره در استان تهران محسوب میشود.
یزدی مهر، عدم توجه جدی دستگاههای متولی به قوانین و دستورالعملهای پیشگیرانه را علت اصلی بروز آسیب و خساراتهای ناشی از مخاطراتی مثل سیلابهای فصلی دانست و عنوان کرد: دستگاههای متولی باید «حفظ جان و مال مردم» را اولویت قرار داده و به همین واسطه اقدامات مؤثر در جهت پیشگیری از خسارات را در دستور کار داشته باشند.
وی توجه دستگاههای متولی به شرح وظایف قانونی مندرج در قوانین و دستورالعملها و شیوه نامهها را بسیار مهم عنوان کرد و افزود: تاکید مؤکد مدیریت بحران بر این مهم است که تکلیف اصلی و بنیادین دستگاهها مبنی بر «حفظ جان و مال مردم» و «خدمت رسانی به مردم» به هیچ عنوان مغفول نماند.
مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بهره مندی دستگاههای متولی از قوانین، دستورالعملها، شیوه نامهها و اسناد بالادستی را برای اقدامات پیشگیرانه راهگشا دانست و اظهار کرد: با توجه به اینکه وقوع سیلاب قابل پیش بینی و پیشگیری میباشد، دستگاهها باید به وظایف خود عمل کنند، لذا اعلام میکنیم که غافلگیری دستگاههای استان تهران در بروز سیلابهای احتمالی پذیرفتنی نیست و تمامی اقدامات پیشگیرانه مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری