پنج‌شنبه 20 شهریور 1404

وزش باد به نسبت شدید در نوار شرقی کشور

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
وزش باد به نسبت شدید در نوار شرقی کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به وزش باد به نسبت شدید در نوار شرقی کشور طی سه روز آینده گفت: امروز و فردا (19 و 20 مرداد) احتمال رخداد گرد و خاک در دو استان دور از انتظار نیست.

صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: طی سه روز آینده در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب شرق فارس در بعضی ساعات رگبار، رعد و برق و وزش باد به نسبت شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بارش امروز (19 مرداد) در جنوب شرق سیستان و بلوچستان شدت بیشتری دارد، اظهارکرد: طی این مدت در ارتفاعات البرز مرکزی رگبار پراکنده گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (20 و 21 مرداد) نیز در غرب سواحل دریای خزر بارش پراکنده دور از انتظار نیست، گفت: از اواخر روز سه‌شنبه تا آخر هفته در بیشتر مناطق کشور جو پایدار و آسمان صاف خواهد بود.

به گفته ضیاییان طی سه روز آینده دریای عمان و طی امروز و فردا (19 و 20 مرداد) تنگه هرمز و در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (20 و 21 مرداد) خلیج فارس مواج و متلاطم خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ادامه داد: طی سه روز آینده در نوار شرقی کشور وزش باد به نسبت شدید پیش‌بینی می‌شود و روزهای یکشنبه و دوشنبه (19 و 20 مرداد) وزش باد در خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان شدت بیشتری دارد و احتمال رخداد گرد و خاک دور از انتظار نیست.

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (20 مرداد) صاف، گاهی همراه با وزش باد و به تدریج افزایش دما با حداقل دمای 24 و حداکثر دمای 37 درجه سانتیگراد و روز سه‌شنبه (21 مرداد) نیز صاف و در بعضی ساعات همراه با وزش باد با حداقل دما 24 و حداکثر دمای 38 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام