دوشنبه 5 آذر 1403

وزیر آموزش و پرورش: کارایی یک دانش آموز کارآفرین بیشتر از هزاران محصل حافظه محور است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
وزیر آموزش و پرورش: کارایی یک دانش آموز کارآفرین بیشتر از هزاران محصل حافظه محور است

زاهدان - ایرنا - وزیر آموزش و پرورش گفت: هزاران دانش آموز حافظه‌محور به اندازه یک دانش آموز کارآفرین برای کشور کارایی نخواهند داشت و با وجود استرس کنکور، استعدادهای دیگر دانش آموزان، جز حافظه، پرورش پیدا نمی کند.

به گزارش ایرنا یوسف نوری روز پنجشنبه در نشست صمیمی با نمایندگان دانش آموزان و تشکل‌های دانش آموزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در آموزش و پرورش باید به دنبال این باشیم تا آینده سازان کشور را به سمت استعدادهایشان هدایت کنیم.

وی با بیان اینکه هزاران دانش آموز حافظه‌محور به اندازه یک دانش آموز کارآفرین برای کشور کارایی نخواهند داشت، گفت: با وجود استرس کنکور، استعدادهای دیگر دانش آموزان، جز حافظه، پرورش پیدا نمی کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مراکز نوآوری و دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برای بهره مندی و حضور دانش آموزان اعلام آمادگی کرده‌اند، گفت: این همکاری فرصت مناسبی است تا دانش آموزان ایده‌های خود را ارائه کرده و با عرصه کار و فناوری گره بزنند. یوسفی تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم در راه احیای سند تحول گام برداریم و زمینه را برای استقرار صحیح این سند فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان استانی معروف به بزرگانی است که در تاریخ ایران خوش درخشیدند، افزود: این استان متقدم به جهاد و شهادت است و هنوز هم بوی شهادت از این دیار به مشام می رسد. وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تعلق کم سن‌ترین شهید دوران دفاع مقدس شهید «سبیل اخلاقی» و همچنین اولین شهید دانش آموز کشور «عیسی کفاش» به سیستان و بلوچستان مایه افتخار و مباهات مردم این استان و کشور است. نوری بر ضرورت تغییر نگاه و رویکردهای قدیمی به دانش آموزان تاکید کرد و گفت: در صورتی که دانش آموزان در رأس هرم آموزش و پرورش قرار گیرند، نظام تعلیم و تربیت به اهداف متعالی خود دست می یابد. وی اظهار داشت: محرومیت، محدودیت نیست، زیرا کسانی که در محرومیت قرار دارند با استفاده بهتر و بیشتر از ظرفیت‌های خود به موفقیت رسیده‌اند. سرپرست اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: سند تحول بنیادین و تحول آفرینی در آموزش و پرورش، یکی از دغدغه‌های اصلی در نظام جمهوری اسلامی است. حسنعلی میرعبدی با بیان اینکه تشکل‌های دانش آموزی ظرفیتی بسیار مهم و موثر برای تحقق اهداف سند تحول بنیادین در مدارس هستند، افزود: در آموزش و پرورش به دنبال جذب حداکثری دانش آموزان در تشکل‌های مختلف هستیم. وی تقویت تشکل‌های دانش آموزی را ضروری دانست و گفت: دانش آموزان در تشکل هلال احمر برای مدیریت موقعیت‌های بحرانی آماده می‌شوند؛ همچنین اتحادیه انجمن های اسلامی در راستای ارتقای بنیه علمی و دینی دانش آموزان فعالیت می‌کند. سرپرست اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ادامه داد: بسیج دانش آموزی در زمینه ایجاد امنیت و آرامش و همچنین حوزه های فکری و اجتماعی؛ و سازمان دانش آموزی نیز در راستای تربیت اجتماعی برای تحول آفرینی در تربیت متعالی دانش آموزان فعالیت می‌کنند.

برچسب‌ها