وزیر دفاع بلژیک: نظامیان خود را به اوکراین اعزام نمیکنیم
وزیر دفاع بلژیک با بیان اینکه هم اکنون وضعیت اوکراین در جنگ کمی شکنندهتر از گذشته است اما امروز اولویت بروکسل اعزام نیرو به این کشور نیست، تاکید کرد: ما نظامیان خود را به اوکراین اعزام نمیکنیم.
دِدوندر در گفت وگو با روزنامه لالیبر با تاکید براینکه امروز اولویت بروکسل اعزام نیرو به اوکراین نیست، گفت: اما ممکن است این بحث مطرح باشد که شاید آموزش نیروهای اوکراینی در کشور خودشان کارآمدتر از آموزش آنها در اینجا یا دیگر کشورهای اروپایی باشد.
خبر مرتبط موضع جدید یک عضو ناتو درباره کمکهای نظامی به اوکراینوزیر امور خارجه اسلواکی با اعلام موضع کشورش درباره اعزام نیروهای نظامی به اوکراین،گفت کشورش دیگر قصد ندارد به کییف کمکهای نظامی ارائه کند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا قصد دارید نظامیان بلژیکی را برای آموزش نیروهای اوکراینی به این کشور اعزام کنید، تصریح کرد: نه! هرگز!
ددوندر با تاکید بر اینکه وضعیت اوکراین اکنون کمی شکنندهتر از گذشته است، خاطرنشان کرد: این مساله یک امر طبیعی است و همیشه لحظات سختی در جنگ وجود دارد اما نباید فراموش کنیم که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در ابتدای جنگ یک حمله رعدآسا را در ذهن داشت اما به این خواسته خود نرسید و بعد از آن نیز وضعیت جبهه نبرد میان روسیه و اوکراین کم و بیش پایدار مانده است.
خبر مرتبط هشدار لوکزامبورگ نسبت به اعزام نیروی نظامی به اوکراینوزیر خارجه لوکزامبورگ در حاشیه مجمع دیپلماسی ترکیه گفت که اعزام نیروی نظامی به اوکراین میتواند جهان را با خطر جنگ جهانی سوم روبهرو کند.
وزیر دفاع بلژیک در ادامه این گفت وگو با اذعان به اینکه در حال حاضر روسیه واقعاً از نظر قدرت آتش برتر از اوکراین است، افزود: به همین دلیل است که باید حمایت خود از کییف را چه در زمینه تأمین تسلیحات و مهمات و چه در زمینه آموزش نیروهای اوکراینی تقویت کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه چالش کشورهای اروپایی در حال حاضر افزایش عرضه مهمات به اوکراین و در عین حال پر کردن ذخایر تسلیحاتی خودشان است، گفت: کشورهای اروپایی در حال حاضر در حال خروج از یک دوره عدم سرمایهگذاری گسترده در امور دفاعی هستند و این تغییر را نمیتوان یک روزه ایجاد کرد اما وحدت و تمایل زیادی در این خصوص میان این کشورها وجود دارد.
خبر مرتبط پردهبرداری لوموند از برنامه پاریس در حمایت از اوکراینروزنامه «لوموند» در گزارشی اعلام کرد که فرانسه در حال بررسی اعزام مستقیم یک گروه نظامی کوچک به اوکراین است تا بهعنوان مربی برای نیروهای مسلح کییف عمل کنند.
ددوندر همچنین با اشاره به اینکه هدف ما این است که اوکراین را تا حد ممکن قوی کنیم تا بتوانیم با روسیه با بهترین شرایط ممکن برای پایان دادن به جنگ پای میز مذاکره بنشینیم، یادآور شد: اگر اوکراین بتواند با کمک غرب بخشی از خاک خود را پس بگیرد و برتری نظامی خود را به دست آورد، شرایط بهتری برای شروع مذاکرات صلح خواهد داشت اما یکجانبه نمیتوان پشت میز مذاکره برای صلح نشست و این در حالی است که کرملین اکنون قصدی برای انجام مذاکره در مورد صلح با کییف ندارد.
رئیس جمهور روسیه 21 فوریه 2022 (دوم اسفند 1400) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه 24 فوریه (5 اسفند 1400) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کییف به رویارویی نظامی تبدیل شد.
آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریمهای گستردهای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کییف ارسال کردهاند.
--> اخبار مرتبط- افشاگری بلومبرگ درباره درخواست محرمانه لندن از آلمان
- پردهبرداری لوموند از برنامه پاریس در حمایت از اوکراین
- ماکرون: تک تک کلماتم درباره اعزام نیرو به کییف را سبک و سنگین کرده بودم
- مکرون: اعزام نیروی نظامی به اوکراین منتفی است
- نخستوزیر اسلواکی: اجازه مشارکت نظامیان در جنگ اوکراین را نخواهم داد
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.