دوشنبه 26 خرداد 1404

وزیر کشور: برای برگزاری انتخابات، آمادگی کامل داریم

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
وزیر کشور: برای برگزاری انتخابات، آمادگی کامل داریم

وزیر کشور با بیان اینکه هم اکنون آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات داریم، گفت: همه نیرو‌های اجرایی که با ما در حوزه انتخابات کار می‌کنند را آموزش داده این و این آموزش‌ها از 7ماه قبل آغازشده است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، عبدالرضا رحمانی فضلی امشب و در برنامه تلویزیونی نگاه یک که از شبکه اول سیما پخش شد، بیان داشت: انتخابات از برکات انقلاب اسلامی و یادگار امام راحل و شهداست.

وی ادامه داد: از سال 57با پیروزی انقلاب اسلامی توانستیم 36انتخاب داشته باشیم و همه ارکان سیاسی به صورت مستقیم و غیر مستقیم از سوی مردم انتخاب شده اند که امر مقدسی است.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: از اردیبهشت اقدامات ما برای انتخابات امسال آغازشد و حدودا یک میلیون نفر تاروز انتخابات مشغول بکار هستند و بیش از 54هزار شعبه رای گیری داریم.

رحمانی فضلی با بیان اینکه هم اکنون آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات داریم، گفت: همه کسانی که با ما در حوزه انتخابات کار می‌کنند را آموزش داده این و این آموزش‌ها از 7ماه قبل آغازشده است.

وی ادامه داد: قانون می‌گوید روز جمعه ساعت 12به بعد رای گیری صورت نگیرد؛ این دوره سه هزار صندوق رای در مناطقی که تراکم جمعیت داشتند، افزوده شده است تا مردم مشکلی برای رای دادن نداشته باشند، ولی اگر مردم دیر بیایند به مشکل می‌خورند.

وزیر کشور با اشاره به برگزاری انتخابات الکترونیک خاطرنشان کرد: 25فرایند در انتخابات داریم که 24مورد آن هم اکنون الکترونیکی است و فقط اخذ وشمارش الکترونیکی نیست.

رحمانی فضلی اضافه کرد: بیشترین تخلفات در مرحله آخر رای یعنی احراز هویت بود، که خوشبختانه هم اکنون الکترونیکی برگزار می‌شود. این را با شورای نگهبان به توافق رسیدیم برای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری دوره قبل این کار را کردیم و این دوره کار تکمیل‌تر صورت می‌گیرد. این کار تنها در یک دقیقه صورت می‌گیرد.

در حال تکمیل...