وضعیت نامطلوب پارک دانشجو مربوط به سالها پیش است
علیرضا نادعلی عضو و سخنگوی ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: تئاتر شهر و محدوده آن واقعا شرایط ناراحت کنندهای دارد و البته این را توضیح بدهم که در هر جای این شهر چه در جنوب و چه در شمال آن اگر آسیب اجتماعی، کارتنخواب، معتاد متجاهر و هر چیز دیگری وجود داشته باشد، همه جا دل آدم را ناراحت و ذهن آدمرا پریشان میکند.
وی تصریح کرد: طبیعتا برای ما جاهایی که از حیث فرهنگی اهمیت دارد و محلی برای کاهش و مبارزه با آسیبهای اجتماعی شناخته میشوند و کانون پرتحرک فرهنگ و هنر ما هستند، نباید در دور آن تعداد زیادی معتاد و کارتن خواب و انواع آسیب اجتماعی دیده شود و بخاطر همین برای ما اهمیت بیشتری دارند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: ما در اطراف مصلی و تئاتر شهر تهران و اطراف مساجد معتبر باید آنقدر فضا را تمیز کنیم که مراجعه جوانها و نوجوانهای ما برای گرفتن خوراک فرهنگی مثبت و مطابق با چارچوب ارزشهای ما فراهم باشد که به سمت آسیب نروند.
نادعلی همچنین اضافه کرد: اشتباه ما این است که عمدتا در حوزه آسیبهای اجتماعی میرویم و به معلول آسیب برخورد میکنیم و ورودی آسیبها را هیچ وقت تنظیم نمیکنیم که بسته شود و کار فرهنگی ورودی آسیبها را میبندد.
وی در ادامه یادآور شد: در مورد تئاتر شهر ما رفتیم و آنجا را دیدیم و حجم آسیبها گسترده بود؛ منتها از یک جنبهای در حال تغییر مدیریت بود و راهحلهایی هم روی میز بود و شهرداری منطقه و بقیه مجموعههای شهرداری آمدند که کمک کنند و ما گذاشتیم که تغییرات وزارت ارشاد اتفاق بیوفتد و با معاونان و مدیران آن وزارت خانه با یک نگاه خیلی خوب و صاحب تجربه، کمیتهای با حضور بنده، مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت ارشاد، خود مدیر تئأتر شهر و رئیس سازمان زیباسازی و شهردار منطقه 11 تشکیل دادیم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: یک ایرادی که وجود داشت کلمه دیوار به این قصه به شکل کاملا غیرواقعی چسبیده بود و در رسانه هر نکتهای که میخواهد شروع شود یک پیوست سیاسی به آن میچسبانند و از نقطه فنی کار خارج میشود.
نادعلی اضافه کرد: اصلا در این سالها چیزهایی راجع به دیوار نه ما و نه شهرداری صحبت نداشتیم و عمدتا دنبال این بودند که یک راهکارهایی برای تئاتر شهر به کار گرفته شود که حریم را تا حدودی مشخص کند و در آخرین طرحی را که روی میز گذاشتیم به این نتیجه رسیدیم که آن ماجرای دیوار بیرونی که ممکن است امکان اتصال جمعیت بیرونی که در رویدادها و تجمعات مثل رویداد 3 میلیونی عید غدیر جلوگیری شد.
وی خاطرنشان کرد: شاید یک چیز شیشهای دور بنای تئاتر شهر ایجاد شود و البته هنوز در این خصوص هم به طور صد در صدی تصمیم گیری نشده است و قرار شده است طراحان متعددی در خود سازمان زیباسازی بنشینند و از آخرین تکنولوژی دنیا برای اماکن هنری استفاده کنند و متناسب با بنای فاخر تئاتر شهر تصمیم گیری شود و البته این تنها کار نبود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: قرار شد ما چند اتفاق دیگر را همزمان دنبال کنیم و یکی از آنها ساماندهی خود بوستان دانشجو است که سالهاست وضعیت بسیار نامطلوبی دارد و ان شاالله با مشارکت وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی و جمع کمیته فوق طی جلسه با نیروی انتظامی تهران بزرگ کمک خوبی از آنها بگیریم و وضعیت بوستان دانشجو اگر اصلاح شود، در وضعیت تئاتر شهر، تالار وحدت و دیگر مجموعههای اطراف آن هم تأثیر گذار خواهد بود.
نادعلی تاکید کرد: قرار شد از رویدادهای فرهنگی که هم مجموعه تئاتر شهر دنبال میکند و هم مجموعه سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران و جاهایی که شهرداری دارد برای این عرصه استفاده کنیم؛ یعنی تقریبا برای شبانه روز با رویداد فرهنگی آنجا را پر کنیم تا دیگر امکان وقوع آسیب اجتماعی در آنجا وجود نداشته باشد.
وی اضافه کرد: شهرداری منطقه 11 که تئاتر شهر در آن واقع شده است قرار است ساماندهی ویژه و سفت و سخت بساطگرها و دستفروشان را در آنجا مدیریت کند و جاهایی را برای ادامه کسب و کار آنها با حفظ نظم شهر در نظر بگیرد و اگر دستفروشان بخواهند در اطراف تئاتر شهر حضور داشته باشند، ممکن است در کنار آن اتفاقات دیگری بیوفتد و آن اتفاقات لطمه بزنند.
سخنگوی ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: شهردار تهران با وزیر ارشاد هم با هم صحبتهایی در این خصوص دارند و قرار است این کار را انجام بدهیم و ان شاالله به نتیجه برسد و شاید تا قبل از پایان سال بخشهایی از این کار نهایی شود و نتیجه عملی آن مشخص و قابل مشاهده شود.