دوشنبه 1 بهمن 1403

وعده‌های انتخاباتی نامزد‌ها در حوزه مسکن / از وعده ساخت 4 میلیون مسکن تا رفع انحصار زمین + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
وعده‌های انتخاباتی نامزد‌ها در حوزه مسکن / از وعده ساخت 4 میلیون مسکن تا رفع انحصار زمین + فیلم

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو: کمبود مسکن و قیمت بالای آن در سالیان اخیر از جمله معضلاتی است که طی یک دهه گذشته تا کنون گریبان گیر کشورمان شده است، کارنامه مسکن در دهه نود حاکی از آن است که بخشی از معضلاتی امروز نتیجه کم کاری آن دوره بوده و برای جبران عقب افتادگی‌ها نیاز به اقدامات مستمر و بلند مدت داریم. طبق قانون دولت‌ها مکلف هستند برای ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی برنامه ریزی...

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو: کمبود مسکن و قیمت بالای آن در سالیان اخیر از جمله معضلاتی است که طی یک دهه گذشته تا کنون گریبان گیر کشورمان شده است، کارنامه مسکن در دهه نود حاکی از آن است که بخشی از معضلاتی امروز نتیجه کم کاری آن دوره بوده و برای جبران عقب افتادگی‌ها نیاز به اقدامات مستمر و بلند مدت داریم.

طبق قانون دولت‌ها مکلف هستند برای ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی برنامه ریزی داشته باشند در همین راستا دولت شهید رئیسی وعده ساخت چهارمیلیون مسکن را در ایام انتخابات ریاست جمهوری مطرح کرد که در زمینه ساخت و تسهیل تولید مسکن از همان ابتدا قدم‌های مثبتی برداشته شد. آنطور که پیداست با نزدیک شدن به چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بخشی از نامزد‌ها در حوزه ساخت و ساز مسکن برنامه‌هایی دارند که به تشریح آن پرداخته‌اند. بررسی اظهار نظرات نامزدها نشان می‌دهد هر یک از آنها به اهمیت بخش مسکن واقف هستند و برای این مهم برنامه‌هایی دارند.

انحصار زمین، مانع اصلی خانه‌دار شدن مردم سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1403 درگفت‌وگوی ویژه خبری با اشاره به مهم بودن مسئله ساخت مسکن گفت: مسکن یکی از موضوعات اصلی کشور ما است که باید برای آن برنامه ریزی‌های جدی انجام شود. وی افزود: ما در ایران با مشکل کمبود زمین مواجه نیستیم چرا که در یک سرزمین پهناور قرار داریم، مشکلی اصلی که باعث ایجاد اختلالاتی در این حوزه شده انحصار و تبعیض در زمین است. جلیلی با اشاره به برنامه هفتم توسعه در حوزه مسکن گفت: با برنامه ریزی که در برنامه هفتم توسعه صورت گرفته ما به هیچ عنوان نباید با کمبود زمین مواجه باشیم چرا که 0/2 از مساحت کل کشور برای ساخت و ساز در نظر گرفته شده که فرصت خوبی به نظر می‌رسد. وی افزود: صرف ساخت مسکن مشکلی را برطرف نخواهد کرد بلکه باید نسبت آن با آمایش سرزمینی و اقتصاد کشور را هم در نظر گرف که خود موضوع مهمی هست.