پنج‌شنبه 22 مرداد 1405

وقوع تخلف باعث توقیف فیلم «برادران لیلا» شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
وقوع تخلف باعث توقیف فیلم «برادران لیلا» شد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بررسی‌ها و نظر مجموعه افرادی که در تصمیم گیری توقیف فیلم برادران لیلا بودند بر این بود که تخلف صورت گرفته است.

محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه جلسه هیات وزیران در رابطه با توقیف فیلم برادران لیلا، اظهار داشت: چند هفته پیش در حیاط دولت اعلام کردم ما طبق قانون عمل خواهیم کرد. قانون در این زمینه مشخص بود. دوستانمان در سازمان سینمایی بررسی‌های کاملی انجام دادند و اصرار من بر این بود که حتما قانون رعایت شود.

به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، این بیانیه و اعلام نظر مبتنی بر این بررسی‌ها بوده و مجموعه افرادی که در این تصمیم گیری بودند متفق القول تخلف صورت گرفته است.

او گفت: ممکن است سال‌های قبل مجموعه وزارت ارشاد و سازمان سینمایی به هر دلیلی در این موضوعات منفعل عمل می‌کرده است، اما بنای ما این است در دوره جدید مطابق قانون عمل کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سایر حوزه ها