وقوع زلزله
وقوع زلزله
فرانک هوگربیتس همان کسی است که به دلیل پیشبینیهای زمینلرزه بر اساس همترازی اجرام آسمانی شهرت پیدا کرد. 14 بهمن ماه گذشته او در توییتی درباره وقوع زلزله احتمالی - با تعیین نقطهای روی نقشه که تقریبا در همان حدود دو روز بعد زمینلرزه با بزرگای 7.8 رخ داد - در ترکیه منتشر کرد و نوشت که "دیر یا زود" زمینلرزهای در این محل رخ میدهد.
پیشگوی هلندی باز هم دروغگو از آب درآمد!
SSGEOS یک حساب کاربری اینستاگرام است که به طور منظم دریافتها و تفسیرهای هوگربیتس را از کیهان و اثراتی که او ادعا میکند بر فعالیت لرزهای زمین میگذارند، ارائه می دهد.
9 و 10 اردیبهشت هم گذشت و زلزله نیامد، زلزلهای که قرار بود در غرب ایران رخ بدهد. این پیشگویی از سوی یک کارشناس هلندی اتفاق افتاده بود.
فرانک هوگربیتس همان کسی است که به دلیل پیشبینیهای زمینلرزه بر اساس همترازی اجرام آسمانی شهرت پیدا کرد.
9 و 10 اردیبهشت گذشت و زلزله نیامد.
این روزها از کسانی مانند فرانک هوگربیتس هلندی بهعنوان «زلزلهشناس» نام برده می شود. آیا کارهایی که هوگربیتس میکند، به زلزلهشناسی ربط دارد؟ آیا او زلزلهشناس است؟ زلزلهشناسی چیست؟
ایلنا نوشت: رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: مشکل ما و تمام دنیا در عدم پیشبینی درست و دقیق محل و زمان و بزرگی وقوع زلزله این است که اساسا ابزاری برای اندازگیری این تنش و انرژی آزاد شده در عمق 10 کیلومتری زمین و یا امتداد گسلها نداریم و نمیدانیم این فشارها کجا و در چه محلی تجمع شدهاند. بنابراین هر فرض و احتمالی دال بر محل وقوع، زمان آن و بزرگی زلزله بیپایه...
بیتالهی رییس زلزله مرکز تحقیقات راه و شهرسازی با اشاره به ادعای یک فرد برای وقوع زلزله در مناطق غربی ایران گفت: زلزله مشهد را نمیتوان بخشی از پیشبینی این فرد دانست چراکه اولا این زلزله در شرق ایران رخ داد و دوم اینکه این زلزله 4 ریشتر بود در حالی که این فرد ادعای پیشبینی زلزله بزرگ را داده بود و زلزلههای 3 تا 4 ریشتری در ایران هر روز و هر هفته و هر ماه رخ میدهد و جزییات آن در...
رئیس بخش زلزله مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی درباره درباره ادعای فرانک هوگربیتس (Frank Hoogerbeets) و شایعات و اخبار مربوط به وقوع یک زلزله بزرگ در ایران توضیحاتی ارائه کرد.
معاون پیشین دفتر مطالعات سیاسی بین الملل وزارت امور خارجه گفت: هلال احمر پیشگام ارائه خدمات امدادی در داخل و خارج از کشور است.
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: مطرحکردن موضوعاتی در ارتباط با وقوع زلزله در روزهای نهم و دهم اردیبهشتماه در غرب ایران، اساساً درست نبوده و فاقد منطق علمی و کارشناسی است.
فرهاد فروزی با بیان اینکه در استانهای غرب کشور از جمله کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی بالغ بر 35 ایستگاه لرزهنگاری فوق پیشرفته و فوق حساس به صورت 24 ساعته تمام رخدادهای لرزهای را ثبت و پایش میکنند، افزود: تا کنون هیچکدام از این ایستگاهها فعالیت غیرطبیعی را در گسلهای منطقه زاگرس نشان نداده است.
تهران - ایرنا - عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: مطرحکردن موضوعاتی در ارتباط با وقوع زلزله در روزهای نهم و دهم اردیبهشتماه در غرب ایران، اساساً درست نبوده و فاقد منطق علمی و کارشناسی است.