شنبه 29 دی 1403

«ولف کیسینگ» وارد بازار کتاب شد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
«ولف کیسینگ» وارد بازار کتاب شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صدرابوک دکتر صدرالدین برهانی درباره این کتاب اظهار داشت: این اثر نفیس در یازده فصل است. وی افزود: مخاطب در فصل‌های ابتدایی با موضوعاتی همچون مواجهه با غیبگو، ورود جنگ به کشور مسکو تا مواجهه با مرگ و نا امیدی را مطالعه میکند. دکتر برهانی ادامه داد: جنبه تاریک علوم غیبی، معمای موهبت‌های مسینگ تاکنترل ذهن از بخش‌های میانی کتاب به شمار میرود. مترجم...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صدرابوک دکتر صدرالدین برهانی درباره این کتاب اظهار داشت: این اثر نفیس در یازده فصل است.

وی افزود: مخاطب در فصل‌های ابتدایی با موضوعاتی همچون مواجهه با غیبگو، ورود جنگ به کشور مسکو تا مواجهه با مرگ و نا امیدی را مطالعه میکند.

دکتر برهانی ادامه داد: جنبه تاریک علوم غیبی، معمای موهبت‌های مسینگ تاکنترل ذهن از بخش‌های میانی کتاب به شمار میرود.

مترجم این کتاب تصریح کرد: آب‌های کفاآلودولگا، آغاز یک پایان تا کاربرد‌های عملی حس ششم ازجمله مباحث پایانی کتاب است.

دکتر برهانی در پایان یاد آورشد: ولف گریگورویچ مسینگ در سال 1937 شکست هیتلر از شوروی را پیشگویی کرده بود.

در تمامی موارد توانسته بود با کمک حس ششم خود جای اشیای گمشده را پیدا کند.

همچنین گفته شده است در چند مورد توانسته سرنوشت چند نفر را از روی مشاهده عکسی از آن‌ها به درستی حدس بزند.

مسینگ در خانواده‌ای فقیر در ورشو لهستان به دنیا آمد. در آن زمان این منطقه بخشی از روسیه بود.. مهمانی اینشتین، فروید، مسینگ شهرت او به اینشتین هم رسید. یک شب اینشتین ولف مسینیگ را به همراه زیگموند فروید روانکاو مشهور به خانه اش دعوت کرد.

در پایان این ملاقات اینشتین به مسینگ گفت که آماده هر نوع کمک به او می‌باشد و هر مشکلی که داشته باشد می‌تواند با او در میان بگذارد. زیگموند فروید نیز تکنیک خودهیپنوتیزم را به او یاد داد.

گفته میشود که در این ملاقات فروید او را آزمایش هم کرده است. بعد‌ها مسینگ، گاندی هم ملاقات کرد و سفر‌هایی به نقاط مختلف جهان داشت.