پنج‌شنبه 8 آذر 1403

پارک‌ها به سمت ایجاد پردیس مشترک بروند / تسهیلات برای استخدام در پارک‌ها

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
پارک‌ها به سمت ایجاد پردیس مشترک بروند / تسهیلات برای استخدام در پارک‌ها

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علی خیرالدین در مراسم تکریم و معارفه رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این پارک را از پارک‌های نوپای کشور دانست که مجوز آن در خرداد ماه سال 1400 از سوی شورای گسترش صادر شد.

خیرالدین با اشاره به دستاورد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه‌های مختلف، چون هوافضا و ساخت پلتفرم هواپیمای 72 نفره، گفت: در حال حاضر 30 شرکت دانش‌بنیان در پارک دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانش بنیان هستند که این تعداد باید اضافه شود.

وی گفت: روسای پارک‌ها، پارکبان نیستند و وظیفه آن‌ها این است که بخش خصوصی را وارد حوزه توسعه فناوری کنند و با به کارگیری پتانسیل‌های بکر، پردیس‌های مشترک تاسیس کنند.

خیرالدین با اشاره به ایجاد پردیس‌های علم و فناوری مشترک در دانشگاه‌ها یادآور شد: پیشنهاد می‌شود پارک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری یکی از پژوهشگاه‌ها اقدام به راه اندازی پردیس‌های مشترک کند.

معاون فناوری وزیر علوم اظهار کرد: طبق ماده 14 قانون جهش تولید دانش بنیان به دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری اجازه داده شده است سازمان‌های توسعه و سرمایه گذاری راه اندازی کنند.

خیرالدین، با تاکید بر اینکه تشکیلات پارک‌ها باید مورد توجه قرار گیرد، یادآور شد: اینکه پارک‌ها ذیل ریاست دانشگاه باشند یا معاونت پژوهش و فناوری، در اختیار دانشگاه‌ها است؛ ولی انتظار داریم پارک‌ها در حد معاون دانشگاه‌ها دیده شوند.

معاون وزیر علوم با اشاره به پهنه‌های نوآوری افزود: ایجاد چنین پهنه‌هایی در اطراف دانشگاه صنعتی امیرکبیر با توجه به زیست بوم آن شدنی است.

وی با اشاره به تدوین دو آیین نامه قانون جهش تولید دانش بنیان گفت: یکی از آن آیین نامه حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال‌آفرین است که طبق آن اجازه استخدام 300 نیرو برای پارک‌ها داده شده و کارمندان پارک مشمول معافیت مالیاتی می‌شوند. دومین آیین نامه قانون جهش دانش بنیان است.