پایان دوره پانزدهم جایزه جلال / دست هیچ رماننویسی به جایزه 250 میلیون تومانی نرسید

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، مراسم پایانی پانزدهمین دوره از جایزه ادبی جلال آل احمد با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، جمعی از نویسندگان، شاعران و پدیدآورندگان کشورمان شامگاه شنبه 24 دیماه 1401 در تالار وحدت در حال برگزاری است.
علی رمضانی، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از داوران و دستاندرکاران جایزه گفت: اختتامیه پانزدهمین دوره از جایزه جلال را برگزار میکنیم و از میان 20 نامزد، اثر برگزیده و شایسته تقدیر معرفی خواهند شد. دومین سال پیاپی است که دبیر علمی جلال از میان بانوان نویسنده انتخاب میشود و از وجیهه سامانی نیز تقدیر و تشکر میکنم.
وی در ادامه افزود: بیش از 2 هزار و 700 اثر به دبیرخانه جایزه جلال رسید که در یک فرآیند فشرده داوری که در چهار گروه تقسیمبندی میشدند، صورت گرفت. ما شاهد رشد کمی و کیفی بودیم. آثار منتشر شده در سال 1400 مورد ارزیابی قرار گرفت و از این بین نامزدههایی معرفی شدند که امشب از بینشان آثار برگزیده و شایسته تقدیر معرفی میشوند.
رمضانی در خصوص دوره آل جلال گفت: اتفاق دیگر دوره آموزشی آل جلال است که از 31 استان کشور 180 نفر توسط 13 استاد مورد آموزش قرار گرفتند که امشب شاهد پایان این رویداد ادبی هستند.
مدیرعامل خانه کتاب با اشاره به بخشهای جنبی این دوره اظهار داشت: به غیر از چهار بخش جایزه جلال این دوره دو بخش ویژه داریم. آثار منتشرشده با موضوع شهید سلیمانی و کرونا و مدافعان سلامت را که در سه سال گذشته منتشر شده است، مورد ارزیابی قرار گرفت و امشب برگزیده این دو بخش معرفی میشود. بخش جنبی ویرایش که امسال دومین دورهاش را تجربه میکند به بهترین ویرایش از میان آثار رسیده تعلق میگیرد.
وی در خصوص ناشران شرکت کننده در این دوره بیان کرد: از ناشرانی که در سال 1400 در حوزههای مختلف آثاری را منتشر کردند، تشکر میکنیم؛ چرا که آنچه توسط ناشران چاپ میشود، حاصل تلاش جمعی از افراد است که نویسندگان مهمترین بخش این چرخه هستند. 858 ناشر در این دوره شرکت کردند که 14 ناشر به مرحله نهایی رسیدند. چهار خانم نیز به بخش نهایی رسیدند و چهار ناشر غیرتهرانی از سه استان در این جایزه به بخشهای نهایی راه پیدا کردند.
رمضانی در پایان سخنان خود در خصوص جلال آل احمد گفت: جلال آل احمد سال 41 اثر «غربزدگی» را منتشر کرد و امسال شصتمین سالگرد انتشارش است. وی قطبهای مهم فکری را دیده بود و بعد از آن اثر غربزدگی را نوشت. فردی که که در دنیا گشته است و اثری را نوشته نشان میدهد که بازبینی اثرش لازم است.
در حال بهروزرسانی....
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدوزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
جایزه ادبی جلال آل احمد اختتامیه پانزدهمین جایزه جلال خانه کتاب و ادبیات خانه کتاب این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است